iOS 17.3.1: Η Apple κυκλοφόρησε μια μικρή και σημαντική ενημέρωση στα iPhone

Δεν φέρνει τίποτα νέο
10 Φεβρουαρίου 2024 13:23
iOS 17.3.1: Η Apple κυκλοφόρησε μια μικρή και σημαντική ενημέρωση στα iPhone

H Apple κυκλοφόρησε μία νέα ενημέρωση για τα iPhone και τα iPad με τον τίτλο iOS 17.3.1 και iPadOS 17.3.1. Πρόκειται για μία πολύ μικρή αναβάθμιση, που καλό είναι όμως να εγκαταστήσετε στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

Η εταιρία κυκλοφόρησε τα iOS 17 και iPadOS 17 τον περασμένο Σεπτέμβριο μαζί με το λανσάρισμα των iPhone 15, ενώ πρόσφατα ήρθε και το iOS 17.3 που πρόσθετε ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό, το Stolen Device Protection. Τώρα, η Apple επιστρέφει με ένα μικρότερο update που αφορά ένα bug που είχαν ανακαλύψει αρκετοί χρήστες.

Σύμφωνα με τα patch notes, το update διορθώνει ένα bug που όταν ο κάτοχος iPhone και iPad έγραφε ένα μήνυμα, αυτό γραφόταν δύο φορές ή γινόταν “overlap” κατά την πληκτρολόγηση. Έτσι, αν είχατε διάφορα προβλήματα με το chat ή γενικώς με την πληκτρολόγηση στη συσκευή σας, καλό θα ήταν να κάνετε άμεσα το update.

Αν δεν σας έχει εμφανιστεί ακόμη η ενημέρωση, τότε θα πρέπει να την κάνετε χειροκίνητα πηγαίνοντας στην ρυθμίσεις, έπειτα στα γενικά και μετά στην ενημέρωση λογισμικού.

Πρόσφατα σάς ενημερώσαμε ότι αρκετός κόσμος δεν έκανε ακόμα την αναβάθμιση από iOS 16 (ή και παλιότερο) στο iOS 17. Tο 76% των iPhone που κυκλοφόρησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχουν αυτή τη στιγμή εγκατεστημένο το iOS 17. Το υπόλοιπο 20% έχει μείνει με το iOS 16, ενώ ένα 4% έχει παλιότερη έκδοση (iOS 15 κλπ). Από την άλλη, το 66% όλων των iPhone συσκευών τρέχουν αυτή τη στιγμή με το τελευταίο update της Apple, δηλαδή το iOS 17. To 23% είπε να μην κάνει το update και να παραμείνει στο iOS 16, ενώ το 11% των υπόλοιπων iPhone στον κόσμο, έχουν αυτή τη στιγμή μια παλιότερη έκδοση.