Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το Death Stranding στα iPhone 15 Pro

Καθώς και στα Mac
24 Ιανουαρίου 2024 17:29
Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το Death Stranding στα iPhone 15 Pro

Πρόσφατα μάθαμε ότι το Death Stranding θα καθυστερήσει στα iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max και Mac με M1 chip (ή μεταγενέστερο chip). Τελικά οι developers του τίτλου χρειάστηκαν περισσότερο χρόνο και μόλις τώρα ανακοινώθηκε και επίσημα πότε ακριβώς να το περιμένετε.

Αναλυτικότερα, μόλις έγινε γνωστό, ότι το Death Stranding Director’s Cut θα γίνει διαθέσιμο στις 30 Ιανουαρίου για τις εν λόγω συσκευές της Apple. Ο τίτλος αναμένεται να κοστίζει περίπου 35 ευρώ, αλλά αυτή τη στιγμή μπορείτε να το κάνετε προ-παραγγελία με 50% σε έκπτωση, μια προσφορά που αξίζει την προσοχή σας, αν ενδιαφέρεστε να παίξετε το παιχνίδι της Kojima Productions στο iPhone σας.

Να θυμίσουμε ότι το Death Stranding Director's Cut θα υποστηρίζεται με τα iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, καθώς και όλα τα iPad, Mac και Macbook με Μ1 chip και μεταγενέστερο. Το κατόρθωμα του να τρέξει το Death Stranding σε μια συσκευή όπως το iPhone επιτεύχθηκε χάρις το A17 Pro chip που βρίσκεται μόνο στα iPhone 15 Pro μοντέλα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Apple, πρόκειται για το μεγαλύτερο redesign στην ιστορία των Apple GPUs. Η νέα αυτή GPU διαθέτει συνολικά έξι πυρήνες, με την μέγιστη απόδοση να είναι έως και 20% υψηλότερη σε σχέση με πέρυσι.

Παράλληλα, υποστηρίζονται και νέα rendering χαρακτηριστικά για ακόμη καλύτερες επιδόσεις, όπως το mesh shading, αλλά και για πολύ καλύτερα γραφικά, όπως το ray tracing. Η Apple ετοίμασε μέχρι και δικό της upscaling αλγόριθμο, στον οποίο έδωσε το όνομα MetalFX.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Death Stranding δεν είναι το μόνο παιχνίδι κονσόλας που έρχεται στα iPhone 15 Pro/ Pro Max (και Mac με τουλάχιστον M1 chip), καθώς μελλοντικά θα καταφθάσει και το Assassin's Creed Mirage, ενώ ήδη κυκλοφορούν τα Resident Evil Village και Resident Evil 4 Remake.