Microsoft Copilot: Διαθέσιμη για Android και iPhone η AI εφαρμογή με το GPT-4 δωρεάν

Μια εναλλακτική για να γλυτώσετε την GPT Plus συνδρομή
30 Δεκεμβρίου 2023 12:50
Microsoft Copilot: Διαθέσιμη για Android και iPhone η AI εφαρμογή με το GPT-4 δωρεάν

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μια νέα ειδική εφαρμογή για smartphones για την Copilot Τεχνητή Νοημοσύνη της. Το native αpp είναι διαθέσιμο πλέον τόσο για τις συσκευές της Apple με iOS και iPadOS, όσο και για τα Android smartphones και tablets.

Η εφαρμογή προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Copilot, χωρίς να περιλαμβάνει τις ειδήσεις και όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες που είχε η Bing εφαρμογή για τα κινητά και τις οποίες πολλοί μπορεί να θεωρούσαν περιττές. Προφανώς, αυτό σηματοδοτεί μια στρατηγική στροφή για τη Microsoft, η οποία απομακρύνεται από την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης της αποκλειστικά στο Bing και προσανατολίζεται στην καθιέρωση του Copilot ως μια αυτόνομη πλατφόρμα. Αυτή η στροφή είναι εμφανής στα χαρακτηριστικά της εφαρμογής, τα οποία υπερβαίνουν τις παραδοσιακές δυνατότητες μια μηχανής αναζήτησης.

Οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν μετάφραση πολύγλωσσου περιεχομένου, τη διόρθωση και τη βελτιστοποίηση κειμένων, την σύνταξη e-mails, περιλήψεις, σύνταξη κώδικα και ό,τι άλλο μπορεί να κάνει ένα chatbot. Μάλιστα, υποστηρίζεται και η δημιουργία περιεχομένου, όπως για παράδειγμα η σύνθεση εικόνων με το DALL-E 3 μοντέλο. Το αξιοσημείωτο είναι πως το Copilot παρέχει στους χρήστες προηγμένη AI βοήθεια, αξιοποιώντας το GPT-4 μοντέλο της OpenAI, το οποίο είναι προσβάσιμο δωρεάν. Αντιθέτως, στο ChatGPT, η πρόσβαση στο πιο εξελιγμένο αυτό μοντέλο περιορίζεται για τους επί πληρωμή χρήστες της GPT Plus συνδρομητικής υπηρεσίας.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή μέσω των ακόλουθων συνδέσμων:

Κατεβάστε το Microsoft Copilot AI app για Android συσκευές πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το Microsoft Copilot AI app για Apple συσκευές πατώντας εδώ.