Το νέο διαφημιστικό του iPhone 15 Plus επικεντρώνεται στη μεγάλη μπαταρία του

Η Apple συνεχίζει την προώθηση των τηλεφώνων της
26 Δεκεμβρίου 2023 15:20
Το νέο διαφημιστικό του iPhone 15 Plus επικεντρώνεται στη μεγάλη μπαταρία του

Η Apple κυκλοφορεί κατά καιρούς διάφορα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube, τα οποία επικεντρώνονται στις δυνατότητες των τηλεφώνων της. Έχουμε δει στο παρελθόν αρκετά διαφημιστικά για τα iPhone 15 και τώρα έφτασε το νέο "ad" που επικεντρώνεται στο μεγαλύτερο «μικρό» αδερφάκι της νέας σειράς, το iPhone 15 Plus.

Αναλυτικότερα, το νέο βίντεο έχει τον τίτλο “Miss You”, ενώ ακούγεται το κομμάτι “Way Too Long” του Doe Boy. Το διαφημιστικό ξεκινάει με μία πρίζα στον τοίχο που είναι θλιμμένη θέλοντας έτσι να δείξει στους χρήστες η Apple ότι το iPhone 15 Plus δεν την επισκέπτεται και τόσο συχνά, αφού η μπαταρία σε αυτό το τηλέφωνο κρατάει πολύ.

Τα στοιχεία που έχει δώσει η Apple στη δημοσιότητα λένε ότι το iPhone 15 Plus μπορεί να παρέχει έως και 26 ώρες αναπαραγωγής βίντεο εκτός σύνδεσης και έως και 100 ώρες αναπαραγωγής ήχου. Ναι, το iPhone 15 Plus προσφέρει -όπως λέει η εταιρία- τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από οποιοδήποτε άλλο iPhone.

Μάλιστα, η λεζάντα του βίντεο γράφει:

Μεγάλη οθόνη. Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Το iPhone 15 Plus είναι εδώ με Dynamic Island. Νέα κύρια κάμερα στα 48MP. 2x Telephoto φακό. Πορτρέτα επόμενης γενιάς. Ανθεκτικό στο νερό (IP68). USB-C. Ανθεκτικό γυαλί. Σχέδιο αλουμινίου. Δε θέλετε να το χάσετε.

Δείτε το νέο διαφημιστικό βίντεο του iPhone 15 Plus παρακάτω.

Tags: