Μία λειτουργία του iPhone 15 Pro θα βρίσκεται σε όλα τα iPhone 16

Νέες πληροφορίες για τα επόμενα τηλέφωνα της Apple
01 Δεκεμβρίου 2023 14:09
Μία λειτουργία του iPhone 15 Pro θα βρίσκεται σε όλα τα iPhone 16

Οι φήμες και οι διαρροές για τα επόμενα iPhone τηλέφωνα συνεχίζονται και αυτή τη φορά μάθαμε για μία λειτουργία των iPhone 15 Pro και 15 Pro Max, η οποία θα βρίσκεται τελικά σε όλα τα iPhone 16 μοντέλα, και όχι μόνο στα Pro.

Σύμφωνα με το MacRumors που έχει το δημοσίευμα, η Apple πρόκειται να φέρει το Action Button που των 15 Pro και 15 Pro Max στα iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max. Το συγκεκριμένο κουμπί στις επόμενες ναυαρχίδες φημολογείται επίσης ότι θα είναι capacitive αντί για μηχανικό, με ειδική ανάδραση από τον αισθητήρα του σαν το TouchID που είδαμε σε παλιότερα iPhone.

Το νέο Action Button λένε ότι θα βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της συσκευής, στην οποία πλευρά θα υπάρχει και ένα νέο κουμπί λήψης φωτογραφιών και βίντεο. Η Apple φαίνεται ότι πειραματίζεται αυτόν τον καιρό για το μέγεθος του Action Button με μερικά designs να το έχουν ακόμη μεγαλύτερο από αυτό των iPhone 15 Pro.

Το Action Button βρίσκεται στην αριστερή πλευρά των iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max και αν ο χρήστης το πατήσει παρατεταμένα μπορεί να κάνει σίγαση στις κλήσεις, ενώ υπάρχουν και διάφορες άλλες ενέργειες, όπως να ανοίγει ο φακός του τηλεφώνου.

Το iPhone 16 Pro μπορεί να φέρει μια πολύ μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: