Το Xbox θα κάνει «σημαντικές ανακοινώσεις» στα The Game Awards 2023

Ξεκίνησε το teasing για το σόου του Geoff Keighley
29 Νοεμβρίου 2023 19:41
Το Xbox θα κάνει «σημαντικές ανακοινώσεις» στα The Game Awards 2023

Περίπου μια εβδομάδα απομένει για τα The Game Awards 2023 και τώρα το Xbox ξεκίνησε το teasing.

Συγκεκριμένα, η εταιρία άρχισε να στέλνει στους παίκτες του οικοσυστήματος ένα ειδικό email που τους καλεί να συντονιστούν στο μεγάλο σόου του Geoff Keighley. Σε αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά:

Γιορτάστε τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς και τους μεγάλους νικητές ζωντανά στα The Game Awards στις 7 Δεκεμβρίου, μαζί με σημαντικές ανακοινώσεις και άλλα Xbox νέα που δε θέλετε να χάσετε.

Για την ιστορία, η Microsoft πέρυσι είχε απουσιάσει εντελώς από το σόου, χωρίς να κάνει απολύτως καμία ανακοίνωση. Ωστόσο, η εταιρία αρκετές φορές στο παρελθόν έχει δανειστεί χρόνο από τα The Game Awards για σημαντικές αποκαλύψεις, με αποκορύφωμα το 2019, όπου παρουσίασε το πρώτο Unreal Engine 5 next-gen παιχνίδι, το Senua’s Saga: Hellblade 2 της Ninja Theory, μαζί με το Xbox Series X.

Μένει να δούμε, λοιπόν, τι επιφυλάσσει φέτος για το σόου ο αμερικανικός κολοσσός. Στα social media υπάρχουν πολλές ευχές και εικασίες πως η Coalition θα παρουσιάσει επιτέλους το Gears 6, ενώ άλλοι θεωρούν πως η Microsoft θα δείξει μάλλον νέα πλάνα για κάποιο παιχνίδι της που έχει ήδη ανακοινωθεί, όπως το Avowed, το Toweborne ή το Hellblade.

Φυσικά, για όλες τις ανακοινώσεις του Xbox και γενικότερα για πλήρη κάλυψη των The Game Awards 2023, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.