Τύπος αγόρασε το iPhone 15 Pro Max από την Apple και του έστειλαν Android

Το είδαμε και αυτό!
14 Νοεμβρίου 2023 14:53
Τύπος αγόρασε το iPhone 15 Pro Max από την Apple και του έστειλαν Android

Ένας κάτοικος της Αγγλίας έκανε παραγγελία μέσα από το επίσημο site της Apple ένα iPhone 15 Pro Max και λίγες ώρες μετά εμφανίστηκε στο σπίτι του ένα Android τηλέφωνο. Ναι, καλά διαβάσατε.

Η είδηση έρχεται στα φώτα της δημοσιότητας από το wccftech, το οποίο αναφέρει ότι ο αγοραστής του iPhone έλαβε μέχρι και email από την ίδια την Apple που έλεγε ότι το νέο του τηλέφωνο θα καταφθάσει στο σπίτι του την ίδια ημέρα, με τον αριθμό αποστολής κλπ. Ωστόσο, όταν έφτασε τελικά το δέμα στο σπίτι του και άνοιξε το κουτί του iPhone 15 Pro Max, αντίκρισε ένα Android.

Αρχικά, ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατάλαβε από την αρχή ότι κάτι «τρέχει» με τη νέα συσκευή του, καθώς μόλις άνοιξε το κουτί της συσκευασίας είδε ότι το τηλέφωνο είχε προ-εγκατεστημένο ένα προστατευτικό οθόνης, κάτι που δεν κάνει η Apple. Επίσης, λίγα λεπτά μετά κατάλαβε ότι δεν πήρε στα χέρια του το iPhone 15 Pro Max, αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η οθόνη δεν είχε τα χρώματα μιας OLED οθόνης, ενώ και στο κάτω μέρος της είχε μεγάλα bezels.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες:

Μετά από όλα τα παραπάνω, εκείνος συνέχισε να ψάχνει το τηλέφωνο και είδε ότι η διαδικασία ενεργοποίησης της συσκευής δεν είχε καμία σχέση με αυτή της Apple. Ουσιαστικά, ήταν ένα τηλέφωνο Android με ένα “skin”, δηλαδή με ένα υποτιθέμενο user interface όπως της Apple.

Αμέσως είδα ότι πρόκειται για μία Android συσκευή με skin της Apple.

Το θέμα έγινε viral και στο Reddit και ευτυχώς, ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήρθε σε επαφή με την υποστήριξη της Apple και αμέσως η εταιρία υποσχέθηκε ότι θα ενημερώσει για το περιστατικό και θα του στείλουν καινούργιο.