iOS 18: Η επόμενη ενημέρωση των iPhone θα είναι η μεγαλύτερη εδώ και χρόνια

Η Apple αναφέρεται στο iOS 18 ως φιλόδοξο και συναρπαστικό
13 Νοεμβρίου 2023 18:11
iOS 18: Η επόμενη ενημέρωση των iPhone θα είναι η μεγαλύτερη εδώ και χρόνια

Το Bloomberg αποκάλυψε πρόσφατα ότι η Apple έκανε μια παύση στα νέα χαρακτηριστικά του iOS 18 που θα δούμε του χρόνου, έτσι ώστε να διορθώσει κάποια bugs που έχει δει. Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε από το 9to5mac, η εταιρία έχει πολύ μεγάλες φιλοδοξίες για την επόμενη μεγάλη ενημέρωση των iPhone.

Σύμφωνα με το περιοδικό Power On του Mark Gurman από το Bloomberg, η Apple λέει ότι το iOS 18 θα είναι φιλόδοξο και συναρπαστικό. Ο στόχος της με αυτή την κυκλοφορία είναι να φέρει πολλά σημαντικά νέα χαρακτηριστικά στα iPhone, καθώς και να βελτιώσει την απόδοση και την ασφάλειά τους.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες με τις νέες λειτουργίες που θα φέρει το iOS 18, αλλά ο Gurman επισήμανε ότι αυτή η ενημέρωση έρχεται μετά από μερικά χρόνια ενημερώσεων «μέτριου μεγέθους», λέγοντας παράλληλα ότι τα iPhone έχουν να δουν μια πολύ σημαντική ενημέρωση από το iOS 14 που είδαμε το 2020. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το iOS 14 είχε φέρει μεταξύ άλλων την υποστήριξη για widgets.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Gurman:

Η Apple αντιμετωπίζει ένα πολύ δύσκολο έργο για το 2024. Μετά από τα τελευταία χρόνια μέτριων αναβαθμίσεων στο iOS, η επόμενη έκδοση λογισμικό για τα iPhone και τα iPad θα μπορούσε να είναι πρωτοποριακή. Εσωτερικά μέλη της Apple έχουν περιγράψει τα επερχόμενα λειτουργικά συστήματα ως φιλόδοξα και συναρπαστικά, με σημαντικά νέα χαρακτηριστικά και designs, εκτός από τις διάφορες βελτιώσεις ασφάλειας και απόδοσης.

Αυτές ήταν οι πληροφορίες που μοιράστηκε ο Mark Gurman και όπως όλα δείχνουν, η Apple θέλει να «επαναστατήσει» με το iOS 18, το οποίο θα αποκαλυφθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2024.