Η AI φαντάζεται πώς θα έμοιαζε ο John Wick αν έκανε μια καθημερινή δουλειά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τι δουλειά θα έκανε ο John Wick αν δεν ήταν Assassin;
03 Οκτωβρίου 2023 08:40
Η AI φαντάζεται πώς θα έμοιαζε ο John Wick αν έκανε μια καθημερινή δουλειά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο John Wick είναι ο πιο αγαπητός Assassin του Χόλιγουντ, ο οποίος σκοτώνει μέσα από τέσσερις ταινίες 439 άτομα. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο χαρακτήρας του Keanu Reeves σκοτώνει 77 άτομα στην πρώτη ταινία, 128 στο Chapter 2, 94 στο Chapter 3 και 140 άτομα στο τελευταίο (;) κεφάλαιο. Πώς θα έμοιαζε, όμως, αν δεν ήταν Assassin και έκανε μια άλλη καθημερινή δουλειά; Η AI επιστρέφει και πάλι και έχει τη δική της απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα, ένας τύπος ρώτησε την AI τι δουλειά θα έκανε ο John Wick αν δεν ήταν δολοφόνος και η τεχνητή νοημοσύνη έφτιαξε μερικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στη γνωστή σελίδα 9GAG. Από σερβιτόρος σε δάσκαλος, μέχρι γιατρός και πυροσβέστης, παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις εικόνες με την AI να φαντάζεται τον John Wick σε μια οποιαδήποτε άλλο δουλειά εκτός από αυτή του δολοφόνου.

John Wick δάσκαλος:

John Wick γιατρός:

John Wick πωλητής σε κατάστημα:

John Wick πυροσβέστης:

John Wick σερβιτόρος:

John Wick δικηγόρος:

John Wick οικοδόμος:

John Wick σε εξυπηρέτηση πελατών:

John Wick μπαρίστας:

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε μάθει ότι ο Keanu Reeves είχε μια απαίτηση όταν τελείωνε με τα γυρίσματα του John Wick: Chapter 4. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό πατώντας εδώ.

Το σύμπαν του John Wick συνεχίζεται με τη σειρά "The Continental" στο Amazon Prime Video, αλλά και με την ταινία "Ballerina" που θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου του 2024. Στην πρώτη spinoff ταινία των John Wick, η Ana de Armas θα υποδυθεί την "Ballerina" μια εκτελεστή που εκπαιδεύτηκε με τις παραδόσεις της Ruska Roma, της φατρίας που παίζει σημαντικό ρόλο στο John Wick 4. Η de Armas δε θα είναι μόνη της καθώς θα εμφανιστεί στο πλάι της ο Keanu Reeves ως John Wick.