iPhone 15: Κίνδυνος για bootloop! Δείτε τι πρέπει να κάνετε όταν το αγοράσετε

Κόλλησε το iPhone 15 σας σε bootloop; Δείτε τι πρέπει να κάνετε
23 Σεπτεμβρίου 2023 09:53
iPhone 15: Κίνδυνος για bootloop! Δείτε τι πρέπει να κάνετε όταν το αγοράσετε

Το 9to5Mac αναφέρει πως μερικά νέα iPhone 15 κολλάνε σε bootloop όταν μεταφέρει ο χρήστης δεδομένα και εφαρμογές στο νέο τηλέφωνό του. Παρόλο που η Apple λέει πως η διαδικασία εγκατάστασης θα έπρεπε να εμφανίσει μία ειδοποίηση για αναβάθμιση σε 17.0.2, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν πως δεν είδαν ποτέ την ειδοποίηση και το τηλέφωνο κόλλησε δείχνοντας μόνο το logo της Apple στην οθόνη.

Αν αγοράσατε από χθες οποιοδήποτε iPhone της σειράς 15, θα πρέπει πρώτα να αναβαθμίσετε το iOS στην έκδοση 17.0.2 πριν επιχειρήσετε να μεταφέρετε δεδομένα. Αν πάλι δε σας εμφανιστεί η ειδοποίηση για αναβάθμιση, μπορείτε να την κάνετε μέσω υπολογιστή.

Συνδέστε το iPhone 15 με τον υπολογιστή μέσω USB-C και πιέστε στη συσκευή την αύξηση έντασης και αμέσως τη μείωση έντασης και κατόπιν πατήστε και κρατήστε πατημένο το power button μέχρι το iPhone να εμφανίσει την οθόνη που φαίνεται στην παραπάνω εικόνα.

Στα Macs, το iPhone θα εμφανιστεί στο Finder, ενώ στα Windows θα πρέπει να κατεβάσετε το iTunes. Έπειτα θα σας ρωτήσει αν θέλετε να επαναφέρετε ή να αναβαθμίσετε το τηλέφωνο. Επιλέξτε επαναφορά και θα το πρόγραμμα θα εγκαταστήσει τη νέα έκδοση λογισμικού. Αφού ολοκληρωθεί, μπορείτε να αποσυνδέσετε το iPhone και να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην οθόνη για να μεταφέρετε τα δεδομένα σας.

Αν δεν έχετε πρόσβαση σε υπολογιστή, όταν ενεργοποιήσετε για πρώτη φορά το iPhone 15, επιλέξτε μία καθαρή εγκατάσταση αντί για μεταφορά δεδομένων από παλιό μοντέλο ή από iCloud. Κάντε την αναβάθμιση σε iOS 17.0.2 και έπειτα επιλέξτε Settings > General > Transfer or Reset iPhone και επιλέξτε το “Erase All Content and Settings”. Αφού ολοκληρωθεί η επαναφορά ρυθμίσεων μπορείτε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας.

Tags: