Ο Zuckerberg δηλώνει έτοιμος να παλέψει τον Elon Musk ακόμα και σήμερα

Musk v Zuckerberg
07 Αυγούστου 2023 09:51
Ο Zuckerberg δηλώνει έτοιμος να παλέψει τον Elon Musk ακόμα και σήμερα

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, δήλωσε μέσα από το Threads ότι είναι έτοιμος να παλέψει με τον CEO του X, Elon Musk, ακόμα και σήμερα. Ο Zuckerberg φαίνεται πως περιμένει την επιβεβαίωση από τον Musk και παράλληλα έριξε στο τραπέζι μέχρι και την ημερομηνία του αγώνα.

Ο Mark Zuckerberg πρότεινε να γίνει ο αγώνας στις 26 Αυγούστου, αλλά προς το παρόν ο Elon Musk δεν έχει απαντήσει, ενώ στη συνέχεια δήλωσε: “αγαπώ αυτό το άθλημα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με ανθρώπους που προπονούνται ό,τι κι αν συμβεί εδώ”. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα.

Αυτές οι δηλώσεις του CEO της Meta ήρθαν λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του Elon Musk, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο αγώνας θα γίνει τελικά, ύστερα από πολλές εβδομάδες που ακουγόντουσαν διάφορα. Μάλιστα, είπε ότι θα μπορεί να τον παρακολουθήσει ο κόσμος μέσα από μία ζωντανή μετάδοση που θα γίνει στο X. “Ο αγώνας Zuck v Musk θα μεταδοθεί ζωντανά στο 𝕏. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς” είπε μεταξύ άλλων.

Για την ιστορία, η τεράστια αυτή κόντρα έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που έχουν μπλεχτεί μέχρι και κυβερνήσεις, αφού οι μεγιστάνες θέλουν να λύσουν τις διαφορές του σε MMA αγώνα, με την Ιταλία να προσφέρει το Κολοσσαίο για την εκδήλωση.