Musk v Zuckerberg: Γεγονός ο μεγάλος MMA αγώνας των δύο μεγιστάνων

Επίσημη ανακοίνωση από τον Elon Musk
06 Αυγούστου 2023 11:09
Musk v Zuckerberg: Γεγονός ο μεγάλος MMA αγώνας των δύο μεγιστάνων

Τελικά φαίνεται ότι ο αγώνας MMA μεταξύ Elon Musk και Mark Zuckerberg θα γίνει κανονικά και θα μεταδοθεί ζωντανά για να το παρακολουθήσει ο κόσμος. Πρόσφατα, ο Mark Zuckerberg δήλωσε ότι αμφιβάλλει εάν θα γίνει τελικά ο αγώνας μεταξύ εκείνου και του ιδρυτή της Tesla, ωστόσο, πριν από λίγα λεπτά έγινε επίσημο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Elon Musk μόλις ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό του στο X, ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κανονικά και θα αναμεταδοθεί ζωντανά στην εν λόγω πλατφόρμα. Ο αγώνας θα είναι για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού όπως μαθαίνουμε τα έσοδα θα δοθούν για τους βετεράνους του πολέμου.

Ο αγώνας Zuck v Musk θα μεταδοθεί ζωντανά στο 𝕏. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Λίγο πριν τη μεγάλη ανακοίνωση, ο Elon Musk έκανε ακόμη μία δημοσίευση που έλεγε ότι σηκώνει βάρη όλη μέρα και προετοιμάζεται για τον αγώνα.

Σηκώνω βάρη όλη την ημέρα, προετοιμάζομαι για τον αγώνα. Δεν έχω χρόνο για γυμναστική, οπότε τους φέρνω όλους στην δουλειά.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες, όπως πότε θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ή εάν τελικά οι δύο μεγιστάνες παλέψουν στο Κολοσσαίο της Ιταλίας όπως είχαμε μάθει παλιότερα.

Για την ιστορία, η τεράστια αυτή κόντρα έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που έχουν μπλεχτεί μέχρι και κυβερνήσεις, αφού οι μεγιστάνες θέλουν να λύσουν τις διαφορές του σε MMA αγώνα, με την Ιταλία να προσφέρει το Κολοσσαίο για την εκδήλωση.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.