Elon Musk: Η Ελλάδα κινδυνεύει από πληθυσμιακή κατάρρευση λόγω των χαμηλών ποσοστών γεννήσεων

Ο ιδρυτής της Tesla απάντησε σε ένα δημοσίευμα
15 Απριλίου 2024 15:32
Elon Musk: Η Ελλάδα κινδυνεύει από πληθυσμιακή κατάρρευση λόγω των χαμηλών ποσοστών γεννήσεων

Ο Elon Musk (SpaceX, Tesla, Neuralink κ.α.) απάντησε πριν από λίγα λεπτά σε ένα δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ότι η Ελλάδα κινδυνεύει από πληθυσμιακή κατάρρευση, καθώς οι θάνατοι εκτινάσσονται στα ύψη και η γονιμότητα είναι σε χαμηλό επίπεδο.

Το άρθρο δημοσίευσε στο X (πρώην Twitter) ο χρήστης με το όνομα Luther ‘Ćyrus’, όπου έλεγε μεταξύ άλλων στη λεζάντα του ότι η Ελλάδα προβλέπεται να γίνει η πρώτη χώρα που θα υποστεί κατάρρευση στον πληθυσμό της, λόγω των απροσδόκητων θανάτων που συνεχίζονται να αυξάνονται.

Σε αυτό το “tweet” απάντησε Musk λέγοντας ότι η Ελλάδα είναι μία από τις δεκάδες χώρες που βιώνουν πληθυσμιακή κατάρρευση λόγω των χαμηλών ποσοστών γεννήσεων.

Δείτε την απάντηση του Elon Musk:

Συνεχίζοντας με το δημοσίευμα που ανέβασε ο Luther ‘Ćyrus’, η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά και ο καρκίνος αύξησαν μεταξύ άλλων την θνησιμότητα στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε άντρες και γυναίκες είναι πλέον χαμηλότερα εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Η απάντηση του Elon Musk έγινε μέσα σε λίγα λεπτά “viral” στο X με 1.6 εκατομμύρια προβολές και περισσότερα από 11.000 likes.