Ο Mark Zuckerberg πήγε στην Ιαπωνία και φτιάχνει δικό του katana (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τη στιγμή που έγινε viral
27 Φεβρουαρίου 2024 19:47
Ο Mark Zuckerberg πήγε στην Ιαπωνία και φτιάχνει δικό του katana (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Mark Zuckerberg, ο ιδρυτής και επικεφαλής της Meta, του tech κολοσσού που είναι υπεύθυνος για τα Facebook, Instagram, Meta Quest, WhatsApp και Threads, έχει τραβήξει πολλές φορές πάνω του τα βλέμματα για τα χόμπι που επιλέγει, για να περνά τον ελεύθερό του χρόνο.

Για παράδειγμα, τους τελευταίους μήνες έχει εστιάσει στις πολεμικές τέχνες, συμμετέχοντας σε αγώνες και κάνοντας προπονήσεις με μερικούς από τους κορυφαίους MMA αθλητές του κόσμου. Τώρα, ο Zuckerberg αποφάσισε να δοκιμάσει μια από τις δυσκολότερες τέχνες του κόσμου, τον ιαπωνικό τρόπο κατασκευής σπαθιών.

Συγκεκριμένα, ο μεγιστάνας που αυτή τη στιγμή είναι ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ταξίδεψε στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου για να μάθει να φτιάχνει Katanas πλάι στον μάστερ Akihira Kokaji. Παίρνοντας το ρόλο του βοηθού λοιπόν, ο Zuckerberg σφυρηλάτησε το δικό του Katana, αναρτώντας πλάνα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, στο εν λόγω post ο Zuckerberg φαίνεται να δοκιμάζει κιόλας το ξίφος στην πράξη!

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια περισσεύουν, οπότε σας αφήνουμε να παρακολουθήσετε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε φυσικά και την αρχική ανάρτηση του Zuckerberg:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Zuckerberg (@zuck)