Ο Mark Zuckerberg κατακεραυνώνει το Apple Vision Pro – “Το Quest 3 είναι καλύτερο”

Δείτε την βίντεο απάντηση στο viral προϊόν της Apple
14 Φεβρουαρίου 2024 09:34
Ο Mark Zuckerberg κατακεραυνώνει το Apple Vision Pro – “Το Quest 3 είναι καλύτερο”

Όπως σας ενημερώσαμε, το Apple Vision Pro κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα και κατάφερε να γίνει απίστευτα viral παρά την απαγορευτική για πολλούς τιμή του. Συγκεκριμένα, κόσμος έχει ξεκινήσει να φοράει παντού το headset, όχι μόνο στο σπίτι, αλλά ακόμα και όταν διασχίζει το δρόμο.

Τώρα, τη δική του άποψη ήρθε να καταθέσει ο Mark Zuckerberg, επικεφαλής της Meta. Μέσα από βίντεο διάρκειας τρεισήμισι λεπτών που ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram. Ο Zuckerberg δεν μάσησε τα λόγια του, τονίζοντας ότι αφού χρησιμοποίησε Apple Vision Pro διαπίστωσε ότι το ανταγωνιστικό Quest 3 headset της εταιρίας του είναι πολύ καλύτερο προϊόν γενικότερα, με 7 φορές πιο προσιτή τιμή.

Δείχνοντας πως το Quest 3 μπορεί να κάνει ό,τι και το Apple Vision Pro, ο Zuckerberg γύρισε ολόκληρο το βίντεο μέσα από ένα Quest 3 headset, παρουσιάζοντας τόσο το έγχρωμο passthrough όσο και τα παράθυρα που μπορεί να έχει κάποιος μπροστά του.  Μάλιστα, τόνισε ότι όλα αυτά λειτουργούν χωρίς να χρειάζεται κανένα καλώδιο, με τη συσκευή να είναι 120 γραμμάρια ελαφρύτερη και με πιο ευρύ field of view. Μάλιστα, απογοητευμένος φάνηκε και από την οθόνη του Apple Vision Pro, η οποία ανέφερε πως παρά την υψηλή της ανάλυση έχει θέμα με το motion blur.

Στο πλαίσιο του βίντεο ο Zuckerberg ανέφερε και άλλα πλεονεκτήματα που έχει το προϊόν της εταιρίας του. Για παράδειγμα, στάθηκε στο γεγονός ότι το Quest 3 διαθέτει "χειριστήρια ακριβείας" που είναι "ιδανικά για παιχνίδια" και επιτρέπουν μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη περιεχομένου που είναι "πολύ βαθύτερη".

Τέλος, έκλεισε το βίντεο απευθυνόμενος στις πιθανές αντιδράσεις, λέγοντας πως "κάποια fanboys εκνευρίζονται κάθε φορά που κάποιος τολμά να αμφισβητήσει αν η Apple θα είναι ο ηγέτης σε μια νέα κατηγορία".

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)