Ο MrBeast μηνύει την εταιρία που φτιάχνει τα burgers του - Ο κόσμος τα βρίσκει “αποκρουστικά“

Τα παράπονα των καταναλωτών οδήγησαν στο διάσημο YouTuber να πάρει μέτρα
01 Αυγούστου 2023 16:54
Ο MrBeast μηνύει την εταιρία που φτιάχνει τα burgers του - Ο κόσμος τα βρίσκει “αποκρουστικά“

Ο MrBeast, κατά κόσμον Jimmy Donaldson, είναι ο κορυφαίος σε συνδρομητές YouTuber του κόσμου και αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό προβλήματα με μια από τις επιχειρήσεις του. Ο λόγος για τη συνεργασία που έχει με την Virtual Dining Concepts, μια αλυσίδα fast food που ανέλαβε να φτιάχνει και να πουλάει τα MrBeast Burgers. Η συγκεκριμένη εταιρία ειδικεύεται στις λεγόμενες "ghost kitchens" και μπορεί κανείς είτε να παραγγείλει τα burgers ή να τα παραλάβει από συγκεκριμένα σημεία, σαν takeaway. 

Τον Σεπτέμβριο του 2022 στο λανσάρισμα των burgers του MrBeast είχε γίνει το αδιαχώρητο σε ένα εμπορικό κέντρο στις ΗΠΑ με χιλιάδες κόσμου να κάνουν ουρά για να τα δοκιμάσουν. Είχαν σημειώσει επίσης τεράστια επιτυχία με πωλήσεις πάνω από 1 εκατομμύρια burgers σε τρεις μήνες, κάτι που οδήγησε στην επέκταση της αλυσίδας σε πάνω από 1.700 συνεργαζόμενα καταστήματα εστίασης στις ΗΠΑ. 

Τον τελευταίο καιρό όμως τα παράπονα γύρω από την ποιότητα των burgers διαδέχονταν το ένα μετά το άλλο. Μαρτυρίες πελατών που πήγαν να φάνε τα MrBeast Burgers τα βρήκαν "αηδιαστικά", "αποκρουστικά" και "σιχαμερά". Το θέμα πήρε διαστάσεις όταν άρχισαν να αναρτώνται φωτογραφίες στα social media, όπως αυτήν παρακάτω: 

Σε άλλες περιπτώσεις όπου αναρτήθηκαν κιόλας φωτογραφίες και βίντεο ως αποδεικτικά οι πελάτες συνάντησαν καμένα μπιφτέκια, άλλες φορές εντελώς ωμά ή ακόμη και μουχλιασμένα. Έτσι, ο MrBeast πήρε την απόφαση να κινηθεί νομικά εναντίον της Virtual Dining Concepts την οποία μηνύει για το αποτέλεσμα αυτό. 

Επιθυμεί μάλιστα να διακόψει τη συμφωνία και να του δοθεί αποζημίωση για παραβίαση των όρων της συμφωνίας, με το πρόσχημα ότι οι κινήσεις της εταιρίας σπίλωσαν την φήμη ενώ παραπλάνησαν τους fans του

Προς το παρόν η Virtual Dining Concepts δεν έχει σχολιάσει το γεγονός δημόσια και αναμένεται να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση. 

Tags: