Ουρά χιλιάδων ανθρώπων για ένα burger του MrBeast (ΒΙΝΤΕΟ)

Γέμισαν το εμπορικό κέντρο
06 Σεπτεμβρίου 2022 12:36
Ουρά χιλιάδων ανθρώπων για ένα burger του MrBeast (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο διάσημος YouTuber MrBeast, κατά κόσμον Jimmy Donaldson, άνοιξε μία νέα επιχείρηση ταχυφαγείου το 2020, με την ονομασία MrBeast Burger, η οποία έκανε παραδόσεις σε πάνω από 1.000 τοποθεσίες παγκοσμίως. Τώρα, ήρθε η ώρα να ανοίξει και φυσικό κατάστημα και όπως ήταν αναμενόμενο, τα εγκαίνια δημιούργησαν μία κοσμοσυρροή στο εμπορικό κέντρο American Dream στο New Jersey των ΗΠΑ.

Χιλιάδες κόσμου δημιούργησαν μία ατελείωτη ουρά για να δοκιμάσουν ένα burger και να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον αγαπημένο τους YouTuber από κοντά. Ο MrBeast μοιράστηκε ένα video στα social media του, δείχνοντας το χαμό που επικρατούσε, ενώ ο αριθμός των ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί υπολογίζεται στις 10.000.

Να θυμίσουμε πως ο MrBeast τον Ιανουάριο δημιούργησε τη δική του εταιρία σοκολάτας, η οποία μέχρι τον Απρίλιο δήλωνε έσοδα ύψους $1.3 εκατομμυρίων.

Την επόμενη μέρα από τα εγκαίνια του MrBeast Burger, ο Donaldson ισχυρίστηκε πως έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ πώλησης burgers σε μία μέρα, με το Guiness World Record να απαντά στο tweet του ζητώντας να τους στείλει τα νούμερα.

Το γεγονός αυτό είναι ένα ακόμα στην τάση των δημιουργών περιεχομένου και influencers να μπουν στη βιομηχανία τροφίμων. Η TikToker Larray, πρόσφερε το όνομά της σε ένα συγκεκριμένο πιάτο ζυμαρικών που σερβίρεται σε εστιατόρια των ΗΠΑ, η esports ομάδα FaZe Clan πουλάει τα δικά της σάντουιτς, ενώ μέχρι και η Mariah Carey δημιούργησε το δικό της cookie brand.

Tags: