Το ASMR βίντεο με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι αυτό που χρειάζεστε τώρα

Για την προώθηση της πρώτης του σειράς “FUBAR“ που παίζει στο Netflix
30 Μαΐου 2023 13:16
Το ASMR βίντεο με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι αυτό που χρειάζεστε τώρα

Ο Arnold Schwarzenegger φαίνεται να το διασκεδάζει εντελώς με την πρώτη τηλεοπτική σειρά της καριέρας του, με τίτλο "FUBAR" που προβάλλεται ήδη στο Netflix. Η σειρά μάλιστα βρίσκεται στο Νο.1 των trending σειρών παγκοσμίως και στην Ελλάδα δείχνοντας πως ο κόσμος αγκάλιασε σφιχτά το νέο έργο του 75χρονου πλέον αστέρα του Χόλιγουντ.

Στο πλαίσιο της προώθησης της σειράς Fubar, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μαζί με την Monica Barbaro, η οποία στη σειρά υποδύεται την κόρη του, δοκιμάζουν την τεχνική του ASMR. Μόνο που ο "Εξολοθρευτής" δοκιμάζει να χαμηλώσει τον τόνο της μπασάτης και έντονης φωνής του, σε συνδυασμό με την ξεχωριστή αυστριακή προφορά του, το αποτέλεσμα αυτού του ASMR session γίνεται το βίντεο που δεν ξέρατε ότι θέλατε, αλλά το χρειάζεστε τώρα

Σε ένα σημείο παίζει με δύο κλειδαριές που τις χτυπάει με τέτοιο ρυθμό που ακούγεται το theme του Εξολοθρευτή, ενώ σπάει πλάκα με μια VHS κασέτα της ταινίας του "True Lies" καθώς οι περισσότεροι συνδρομητές του Netflix μάλον δεν ξέρουν καν τι είναι. 

Δείτε το ASMR βίντεο του Σβαρτσενέγκερ: 

Λίγα λόγια για το Fubar

Το Fubar αποτελείται από 8 επεισόδια, τα οποία έχουν σκηνοθετήσει οι Phil Abraham, Steven A. Adelson, Holly Dale και Stephen Surjik, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Cait Duffy, Michael J. Gutierrez και Nick Santora.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει: "Όταν ένας πατέρας και μια κόρη μαθαίνουν ότι και οι δύο ήταν μυστικοί πράκτορες της CIA επί χρόνια, συνειδητοποιούν ότι ολόκληρη η σχέση τους ήταν ένα ψέμα κι ότι δεν γνωρίζουν καθόλου, στην πραγματικότητα, ο ένας τον άλλο. Αναγκάζοντάς τους να συνεργαστούν, το FUBAR εξερευνά την καθολική δυναμική της οικογένειας, με φόντο ένα παγκόσμιο δίκτυο κατασκόπων, απίστευτης δράσης και χιούμορ."

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Monica Barbaro, Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris και Fabiana Udenio.

Το Fubar προβάλλεται αποκλειστικά στο Netflix.