Το Suicide Squad 2 είναι sequel; Ο παραγωγός της ταινίας διαφωνεί

Θα είναι εντελώς διαφορετικό το φιλμ του James Gunn
18 Μαρτίου 2019 17:17
Το Suicide Squad 2 είναι sequel; Ο παραγωγός της ταινίας διαφωνεί

Μπορεί πριν από μερικές ημέρες ο James Gunn να επέστρεψε στην σκηνοθετική καρέκλα του Guardians of the Galaxy Vol. 3 και την πλευρά της Marvel, ύστερα από το περιστατικό της απόλυσής του το περασμένο καλοκαίρι, όμως έχει ανειλλημένες υποχρεώσεις με την DC μέχρι τότε. Στο διάστημα όπου είχε απολυθεί υπέγραψε για να σκηνοθετήσει το Suicide Squad 2 για λογαριασμό των Warner Bros. και DC Films, κάτι το οποίο θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσει και μετά να επιστρέψει στο στρατόπεδο των Marvel Studios. 

Υπήρξαν πληροφορίες, ωστόσο, που ήθελαν το Suicide Squad 2 να έχει και στοιχεία reboot, μιας και όταν ανακοινώθηκε επίσημα, ο τίτλος του ήταν The Suicide Squad. Τι είναι τελικά; Την απάντηση έδωσε ο παραγωγός του φιλμ, Peter Safran, 

"Πρώτα από όλα, δεν το αποκαλούμε "Suicide Squad 2" επειδή είναι ένα εξόλοκλήρου reboot, οπότε το λέμε "The Suicide Squad" και νομίζω ότι ο κόσμος θα πρέπει αν είανι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για αυτό. Έχει τα πάντα από όσα θα ζητούσατε από ένα σενάριο του James Gunn και αυτό νομίζω λέει πολλά από μόνο του. 

Βέβαια, δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν θα αγνοήσει ο Gunn εντελώς όλα όσα έγιναν στην πρώτη ταινία του David Ayer ή απλά θα σχηματιστεί μια νέα ομάδα. Μάλιστα, σε αυτή λέγεται ότι θα υπάρχουν γνώριμα πρόσωπα όπως ο Deadshot, τον οποίο θα υποδύεται πλέον ο Idris Elba, καθώς και ο Peacemaker, που κατά πάσα πιθανότητα θα τον υποδυθεί ο Dave Bautista

Τα γυρίσματα του The Suicide Squad αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο χειμώνα ώστε η ταινία να βγει στις αίθουσες τον Αύγουστο του 2021.