Η πρώτη εμφάνιση του νέου Superman του David Corenswet είναι εδώ! - Πώς συγκρίνεται με τον Henry Cavill;

Ο νέος κινηματογραφικός Man of Steel του James Gunn αποκαλύπτεται πλήρως
07 Μαΐου 2024 09:35
Η πρώτη εμφάνιση του νέου Superman του David Corenswet είναι εδώ! - Πώς συγκρίνεται με τον Henry Cavill;

Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί ο νέος Superman του David Corenswet ύστερα από πολλούς μήνες αναμονής για την ταινία που ετοιμάζει ο James Gunn για το νεοσύστατο κινηματογραφικό σύμπαν της DC Studios. 

Από το πουθενά η DC Studios αποκάλυψε μέσα από όλα της τα social media την πρώτη επίσημη φωτογραφία του Superman από την ομώνυμη ταινία, που θα μας συστήσει στην καινούργια βερσιόν δια χειρός James Gunn σε σενάριο και σκηνοθεσία για το DC Universe. Μάλιστα ο James Gunn πρόσθεσε μια δική του λεζάντα γράφοντας "Ετοιμαστείτε" και την ημερομηνία 11/07/2025. Να θυμίσουμε ότι ο Corenswet έγινε γνωστός μέσα από την μίνι σειρά "Hollywood" στο Netflix του δημιουργού Ryan Murphy. 

Και η πρώτη ματιά έχει αρχίσει ήδη να προκαλεί ένα καυτό debate ανάμεσα στους fans της DC καθώς η νέα του στολή θα φέρει το εμβληματικό κόκκινο σορτς και την κίτρινη ζώνη, ενώ όλοι προτιμούσαν μια στολή χωρίς σορτς. Σημειώνεται ότι όλα όσα βλέπετε στην φωτογραφία είναι in camera και δεν υπάρχει κάποια άλλη επεξεργασία, όπως το φόντο της Metropolis, η οποία δείχνει να απειλείται από μια μωβ ακτίνα. Τα γυρίσματα συνεχίζονται από τον περασμένο Φεβρουάριο κανονικά, με ολόκληρο το cast στα στούντιο της Warner Bros. με σκοπό να βγει η ταινία στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2025. 

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του νέου Σούπερμαν της DC: 

Συγκριτικά, δείτε την στολή του Henry Cavill ως Superman στην ταινία Man of Steel του 2013 και βγάλτε τα συμπεράσματά σας: 

Μάλιστα ώρες πριν την επίσημη πρώτη του Σούπερμαν, ο David Corenswet είχε ανεβάσει στο προσωπικό του Instagram. μια φωτογραφί από το γυμναστήριο δίνοντας μια ματιά στην εξαιρετική φυσική του κατάσταση, χάρις την οποία μάλλον δε θα χρειάζεται ειδικά μαξιλαράκια για να "δείχνει" το σώμα του Man of Steel. Λέτε να έφτασε να μοιάζει στην φυσική κατάσταση του προκατόχου του, Henry Cavill;

Εκτός από τον David Corenswet στο ρόλο του νέου κινηματογραφικού Clark Kent/Superman, η Rachel Brosnahan υποδύεται την Lois Lane, ενώ ο Nicholas Hoult έχει αναλάβει να ενσαρκώσει τον μεγάλο αντίπαλο του Lex Luthor. Παίζουν επίσης οι Skylder Gisondo (Jimmy Olsen), Anthony Carrigan (Metamorpho), Nathan Fillion (Guy Gardner), Isabela Merced (Hawkgirl), Edi Gathegi (Mister Terrific), Terence Rosemore (Otis) και Maria Gabriela de Faria (Engineer).  

Το Superman -που μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ως Superman: Legacy- είναι η πρώτη ταινία για τον Man of Steel εδώ και μία δεκαετία σχεδόν. Σε αυτό το νεοσύστατο DC Universe όπου θα υπάρχει θα χωρίζεται σε διάφορα chapters που θα περιλαμβάνουν σειρές, ταινίες και παιχνίδια. Το νέο Superman θα αποτελεί μέρος στο Chapter One: Gods and Monsters. 

Το Superman θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου του 2025.