Venom 3: Ο Andy Serkis αποκάλυψε γιατί δε θα είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας

Μιας και είχε σκηνοθετήσει ήδη το Venom: Let There Be Carnage
04 Νοεμβρίου 2022 16:45
Venom 3: Ο Andy Serkis αποκάλυψε γιατί δε θα είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας

Πριν από λίγες μέρες είχαμε μάθει ότι το Venom 3 θα έχει νέο σκηνοθέτη και δε θα βρίσκεται τελικά ο Andy Serkis, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει το Venom: Let There Be Carnage. Η Sony Pictures έδωσε τη σκυτάλη τελικά στην Kelly Marcel, η οποία βρισκόταν στην παραγωγή και είχε γράψει και το σενάριο στις δύο πρώτες ταινίες.

Τώρα, παρόλο που την 3η ταινία του Venom την έχει αναλάβει εκείνη, ο Andy Serkis έδωσε μία συνέντευξη και αποκάλυψε γιατί δε θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Venom 3: Έχουμε νέα για την ταινία με τον Tom Hardy!

Κοιτάξτε. Μου δόθηκε «μια μπαλιά» και έκανα το Venom: Let There Be Carnage. Ο Tom Hardy είναι πολύ καλός μου φίλος και ένιωσα πολύ περήφανος για τη δουλειά που κάναμε. Διασκεδάσαμε τόσο πολύ καθώς το γυρίζαμε. Το να αναλάβω αυτό το franchise για λίγο ήταν υπέροχο. Είχα τόσα πολλά projects, στα οποία ήμουν έτοιμος να δουλέψω, όπως το Animal Farm.

Ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε την παραγωγή του και μετά την καθυστερήσαμε γιατί έκατσε το Venom. Πρέπει να είμαι συνέχεια από πάνω σε όλα αυτά που ετοιμάζω. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που η Kelly θα κάνει το Venom 3.

Ελέγχει τόσο πολύ αυτό το υλικό με τον Tom Hardy. Αυτό το ζευγάρι κάνει μία πολύ καλή ομάδα. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος να δω σε τι θα καταλήξουν.

Στην ουσία, ο Serkis λέει ότι δεν ανέλαβε αυτή τη φορά το Venom 3, διότι κάτι τέτοιο χρειάζεται πολύ χρόνο και αυτή τη στιγμή δεν έχει τόσο πολύ χρόνο, έτσι ώστε να επικεντρωθεί μόνο σε αυτό.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι εκτός από τα Venom, η Marcel έχει δουλέψει και σε άλλες επιτυχημένες παραγωγές, αφού έγραψε το σενάριο του Saving Mr. Banks της Disney, καθώς και το άκρως επιτυχημένο Fifty Shades of Grey. Επίσης, δούλεψε στο Cruella που είδαμε πέρυσι, ενώ παράλληλα ετοιμάζει και το The Changeling, μία τηλεοπτική σειρά που θα καταφθάσει μέσα στη χρονιά.

Τώρα, όσον αφορά την πλοκή του Venom 3, φυσικά και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μάθουμε περισσότερα. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι ο Tom Hardy θα επιστρέψει κανονικά ως Eddie Brock-Venom. Άλλα μέλη του cast επίσης δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Για την ιστορία, τα πρώτο Venom είχε σκηνοθέτη τον Ruben Fleischer, ενώ το 2ο τον Andy Serkis. Παρ’ όλα αυτά, η Kelly Marcel βρισκόταν στη δημιουργική ομάδα από την αρχή.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.