Ο Tom Hardy ανέβασε νέα εικόνα από τα γυρίσματα του Venom 3

Συνεχίζονται τα γυρίσματα για την 3η ταινία της Sony Pictures
27 Νοεμβρίου 2023 15:33
Ο Tom Hardy ανέβασε νέα εικόνα από τα γυρίσματα του Venom 3

Τα γυρίσματα του Venom 3 συνεχίζονται ύστερα από τη μεγάλη παύση τους λόγω των απεργιών του Χόλιγουντ και ο Tom Hardy ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία από το σετ μαζί με τους συνεργάτες του.

Η εικόνα ανέβηκε στα επίσημα social media του ηθοποιού, ο οποίος μάς υπενθυμίζει για μία ακόμη φορά ότι τα γυρίσματα για την 3η ταινία του Venom κυλούν πλέον ομαλά και πρόκειται να παραμείνει στο χρονοδιάγραμμά της για τον Νοέμβριο του 2024.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Venom 3 αναμένεται να παίξει αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 8 Νοεμβρίου του 2024, δηλαδή περίπου σε έναν χρόνο από σήμερα. Συνεχίζοντας, ο Tom Hardy έκανε και κάποιες δηλώσεις για την παραγωγή της ταινίας λέγοντας παράλληλα πόσο ευτυχισμένος είναι που έχει μια τέτοια ομάδα.

Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο. Ήταν και συνεχίζει να είναι πολύ διασκεδαστικό. Σε αυτό το ταξίδι υπάρχουν πάντα δύσκολες στροφές όταν εργαζόμαστε, αλλά δεν είναι τόσο σκληρό όταν έχεις ένα εξαιρετικό υλικό και την υποστήριξη μιας τόσο καλής ομάδας. Είμαι περιτριγυρισμένος από ταλαντούχα και παθιασμένα άτομα. Θέλω επίσης να δηλώσει πόσο περήφανος είμαι για την Kelly Marcel που είναι σκηνοθέτρια και σεναριογράφος στην ταινία.

Δείτε την εικόνα:

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε τώρα για την ταινία, θα συμμετέχει ο Chiwetel Ejiofor σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο -αν και έχει υποδυθεί τον Baron Mordo στο Doctor Strange. Επίσης, η Juno Temple (Ted Lasso) αποτελεί ένα ακόμη νέο πρόσωπο που επίσης δε γνωρίζουμε τι ρόλο θα παίξει. Γενικότερα, το σενάριο της ταινίας κρατείται από την Sony Pictures και τη Marvel Studios ως επτασφράγιστο μυστικό, αν και υπάρχουν υπόνοιες ότι θα εμφανιστεί ο Spider-Man του Tom Holland, μιας και η post-credits σκηνή του "No Way Home" σύνδεσε τις δύο οντότητες.

Το Venom 3 θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.