Καθυστέρηση για το Venom 3 με τον Tom Hardy - Αυτή είναι η νέα ημερομηνία

Το τέλος τη απεργίας των ηθοποιών ανοίγει το δρόμο για το Marvel σύμπαν της Sony
09 Νοεμβρίου 2023 19:07
Καθυστέρηση για το Venom 3 με τον Tom Hardy - Αυτή είναι η νέα ημερομηνία

Κρίση τέλος στο Χόλιγουντ, μετά τη συμφωνία του συνδικάτου SAG-AFTRA με το AMPTP, και κάπως έτσι ανοίγει ο δρόμος για όλες τις μεγάλες παραγωγές να συνεχίσουν κανονικά την ανάπτυξή τους ή και να μπουν ξανά στο πλατό. Μια από αυτές είναι το Venom 3, η συνέχεια του Venom: Let There Be Carnage που είχε ξεκινήσει τα γυρίσματά της τον περασμένο καλοκαίρι, αλλά διακόπηκαν απρόοπτα από την απεργία των σεναριογράφων και ηθοποιών. 

Το Venom 3 με τον Tom Hardy θα καθυστερήσει λοιπόν μερικούς μήνες από την αρχική του ημερομηνία πρεμιέρας που ήταν για τις 12 Ιουλίου του 2024. Πλέον, το Venom 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024, δίνοντας έτσι τον απαραίτητο χρόνο για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα και το post production. 

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε τώρα για την ταινία, θα συμμετέχει ο Chiwetel Ejiofor σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο -αν και έχει υποδυθεί τον Baron Mordo στο Doctor Strange. Επίσης, η Juno Temple (Ted Lasso) αποτελεί ένα ακόμη νέο πρόσωπο που επίσης δε γνωρίζουμε τι ρόλο θα παίξει. Γενικότερα, το σενάριο της ταινίας κρατείται από την Sony Pictures και τη Marvel Studios ως επτασφράγιστο μυστικό, αν και υπάρχουν υπόνοιες ότι θα εμφανιστεί ο Spider-Man του Tom Holland, μιας και η post-credits σκηνή του "No Way Home" σύνδεσε τις δύο οντότητες. 

Όσον αφορά τις άλλες μεγάλες Marvel κυκλοφορίες της Sony Pictures, το Spider-Man: Beyond the Spider-Verse  παραμένει ακόμη στον αέρα, ενώ το Kraven the Hunter με τον Aaron Taylor-Johnson και τον Russel Crowe, μεταφέρθηκε για τις 30 Αυγούστου του 2024. 

Η Kelly Marcel θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του Venom 3 -παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Andy Serkis, όντας η σεναριογράφος των προηγούμενων δύο ταινιών, ενώ και τώρα υπογράφει το σενάριο σε συνεργασία με τον Tom Hardy.

Για την ιστορία το Venom 2: Let There Be Carnage είχε αποφέρει περί τα $506.9 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως το 2021.

Το Venom 3 αναμένεται πλέον να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.