Τα γυρίσματα του Venom 3 συνεχίζονται και ο Tom Hardy ανέβασε φωτογραφία!

Η ταινία της Sony Pictures μπήκε και πάλι στο πλατό
17 Νοεμβρίου 2023 00:52
Τα γυρίσματα του Venom 3 συνεχίζονται και ο Tom Hardy ανέβασε φωτογραφία!

Πολλές παραγωγές του Χόλιγουντ μπήκαν τις τελευταίες ημέρες και πάλι στα πλατό για να συνεχίσουν τα γυρίσματά τους ύστερα από τις απεργίες των WGA και SAG-AFTRA στην Αμερική. Το Venom 3 είναι μία από αυτές τις ταινίες και όπως μάθαμε πριν λίγο τα γυρίσματα για την ταινία της Sony Pictures συνεχίζονται κανονικά.

Για να το γιορτάσει, το Tom Hardy, ο οποίος θα είναι για ακόμη μια φορά ο εμβληματικός χαρακτήρας της Marvel ανέβασε μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram από τα παρασκήνια. Εκείνος φαίνεται να απολαμβάνει το διάλειμμά του και ανέβασε μία selfie βάζοντας την λεζάντα “V3NM3”.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Tom Hardy στο Instagram ανακοινώνοντας ότι τα γυρίσματα του Venom 3 συνεχίζονται

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε τώρα για την ταινία, θα συμμετέχει ο Chiwetel Ejiofor σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο -αν και έχει υποδυθεί τον Baron Mordo στο Doctor Strange. Επίσης, η Juno Temple (Ted Lasso) αποτελεί ένα ακόμη νέο πρόσωπο που επίσης δε γνωρίζουμε τι ρόλο θα παίξει. Γενικότερα, το σενάριο της ταινίας κρατείται από την Sony Pictures και τη Marvel Studios ως επτασφράγιστο μυστικό, αν και υπάρχουν υπόνοιες ότι θα εμφανιστεί ο Spider-Man του Tom Holland, μιας και η post-credits σκηνή του "No Way Home" σύνδεσε τις δύο οντότητες.

Η Kelly Marcel θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του Venom 3 -παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Andy Serkis, όντας η σεναριογράφος των προηγούμενων δύο ταινιών, ενώ και τώρα υπογράφει το σενάριο σε συνεργασία με τον Tom Hardy. Για την ιστορία το Venom 2: Let There Be Carnage είχε αποφέρει περί τα $506.9 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως το 2021.

Το Venom 3 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους σε ένα χρόνο και πιο συγκεκριμένα στις 8 Νοεμβρίου του 2024. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ταινία παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.