Venom 3: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν με τον Tom Hardy - Αποκαλυπτικό υλικό

Μια λεπτομέρεια ίσως να αποκαλύπτει ότι συνεχίζει μετά το φινάλε του Spider-Man: No Way Home
28 Ιουνίου 2023 22:40
Venom 3: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν με τον Tom Hardy - Αποκαλυπτικό υλικό

Ευχάριστα νέα από το Spider-Verse της Sony Pictures και την παραγωγή του Venom 3 καθώς έγινε γνωστό από διάφορες πηγές στα social media ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από χθες. 

Τα πρώτα γυρίσματα φαίνεται πως γίνονται στην πόλη της Καρθαγένης της Ισπανίας, σύμφωνα με διάφορους ντόπιους που ανάρτησαν βίντεο και φωτογραφίες από το πλατό του Venom 3 που έχει στηθεί εκεί και αποκαλύπτουν μερικές λεπτομέρειες από την επιστροφή του Tom Hardy ως Eddie Brock. 

Για βδομάδες η παραγωγή έστηνε σκηνικά σε διάφορα μέρη της πόλης, ενώ θα γίνουν και μερικά γυρίσματα στην Calblanque, ένα φυσικό παραθαλάσσιο θέρετρο της Ισπανίας με πολύ όμορφες παραλίες. Το καλοκαιρινό σκηνικό που διάλεξε η παραγωγή δεν είναι καθόλου τυχαίο. 

Και αυτό διότι μερικά βίντεο και φωτογραφίες που διέρρευσαν από το πλατό δείχνουν τον Tom Hardy ως Eddie Brock να περπατάει φορώντας το ίδιο πουκάμισο με αυτό που φορούσε στην post-credits σκηνή του Spider-Man: No Way Home. Εκεί όπου το Multiverse έμπλεξε το σύμπαν του Eddie με αυτό του Peter Parker του Tom Holland και πλέον γνωρίζουμε ότι ο Venom θα συναντηθεί αργά ή γρήγορα με αυτόν. 

Όσον αφορά άλλες πληροφορίες για την ταινία γνωρίζουμε ότι θα συμμετέχει ο Chiwetel Ejiofor σε ρόλο κακού, έχοντας ήδη υποδυθεί τον Baron Mordo στις ταινίες Doctor Strange και Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Επίσης, μαζί τους θα είναι η Juno Temple σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο, την οποία αρκετοί θα γνωρίζετε από τη συμμετοχή της στην πολυβραβευμένη με Emmy σειρά της Apple TV+, Ted Lasso, ενώ διαθέτει προηγούμενη εμπειρία με comic ταινίες καθώς συμμετείχε τόσο στο The Dark Knight Rises αλλά και στο Sin City: A Dame to Kill For.

Τον περασμένο Οκτώβριο είχαμε μάθει ότι Kelly Marcel θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του Venom 3 -παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Andy Serkis, όντας η σεναριογράφος των προηγούμενων δύο ταινιών, ενώ και τώρα υπογράφει το σενάριο σε συνεργασία με τον Tom Hardy.

Για την ιστορία το Venom 2: Let There Be Carnage είχε αποφέρει περί τα $506.9 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως.

Το Venom 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2024.