Το Venom 3 έχει παράθυρο κυκλοφορίας!

Το αποκάλυψε η Juno Temple
12 Ιουνίου 2023 18:47
Το Venom 3 έχει παράθυρο κυκλοφορίας!

Η ηθοποιός, Juno Temple, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές πληροφορίες για το Venom 3, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματά του πολύ σύντομα σύμφωνα με την ίδια. Η Temple μίλησε στο Variety για τη συμμετοχή της στο Ted Lasso και αποκάλυψε ότι η παραγωγή του 3ου κεφαλαίου θα ξεκινήσει πολύ σύντομα και είναι υπερήφανη που θα συμμετέχει.

Τώρα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η ταινία των Sony Pictures και Marvel θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2024. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο ρόλος της Temple στο Venom 3 με τον Tom Hardy, αλλά πηγές του THR ανέφεραν πρόσφατα ότι θα παίξει μάλλον μια υπάρχουσα χαρακτήρα της Marvel και όχι κάποιο νέο πρόσωπο για τις ανάγκες της ταινίας.

Η Juno Temple  έχει προηγούμενη εμπειρία με comic ταινίες καθώς συμμετείχε τόσο στο The Dark Knight Rises αλλά και στο Sin City: A Dame to Kill For. Τον περασμένο Οκτώβριο είχαμε μάθει ότι Kelly Marcel θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του Venom 3 -παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Andy Serkis, όντας η σεναριογράφος των προηγούμενων δύο ταινιών, ενώ και τώρα υπογράφει το σενάριο σε συνεργασία με τον Tom Hardy.

Για την ιστορία το Venom 2: Let There Be Carnage είχε αποφέρει περί τα $506.9 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Venom 3 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.