Ημερομηνίες για τα Venom 3, Karate Kid, Bad Boys 4 και άλλων ταινιών της Sony Pictures

Έτσι διαμορφώνεται το νέο πρόγραμμά της
29 Ιουλίου 2023 13:27
Ημερομηνίες για τα Venom 3, Karate Kid, Bad Boys 4 και άλλων ταινιών της Sony Pictures

Οι fans του Spider-Man και πιο συγκεκριμένα της σειράς Spider-Verse θα πρέπει να κάνουν περισσότερη υπομονή, καθώς πριν λίγη ώρα μάθαμε ότι το Spider-Man: Beyond the Spider-Verse πρόκειται να καθυστερήσει. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη ταινία της Sony Pictures που έλαβε καθυστέρηση, καθώς και το Kraven the Hunter θα αργήσει να φτάσει στους κινηματογράφους.

Φαίνεται ότι η Sony αναδιαμορφώνει το πρόγραμμά της γιατί άλλαξε τις ημερομηνίες και από άλλα projects. Το Venom 3 άλλαξε ημερομηνία και πλέον αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου του 2024, ενώ από την άλλη, το Madame Web θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου του 2024 και το Bad Boys 4 στις 14 Ιουλίου του 2024.

Συνεχίζοντας, το sequel του Ghostbusters: Afterlife που αναμενόταν να παίξει στα σινεμά τον Δεκέμβριο, έχει μετατεθεί για μερικούς μήνες αργότερα και πλέον θα το δείτε στις 29 Μαρτίου του 2024. Η Sony Pictures άλλαξε την ημερομηνία και του reboot του The Karate Kid και από τις 7 Ιουνίου του 2024 πλέον αναμένεται στις 13 Δεκεμβρίου του 2024.

Και το Gran Turismo πρόκειται να καθυστερήσει, αφού αντί για τις 11 Αυγούστου του 2023 θα παίξει στις 25 του ίδιου μήνα.

Έτσι λοιπόν, φαίνεται ότι η Sony Pictures αλλάζει ολοκληρωτικά το πρόγραμμά της και η αρχή θα γίνει με το Gran Turismo, το οποίο είναι φυσικά βασισμένο στο γνωστό gaming franchise του PlayStation.