Καθυστερεί για πολύ καιρό η ταινία Kraven the Hunter του Spider-Man Universe

Λόγω της απεργίας των ηθοποιών του Χόλιγουντ
29 Ιουλίου 2023 11:50
Καθυστερεί για πολύ καιρό η ταινία Kraven the Hunter του Spider-Man Universe

Η απεργία ηθοποιών και σεναριογράφων του Χόλιγουντ πιέζει τα μεγάλα στούντιο και φαίνεται από το γεγονός ότι το ένα μετά το άλλο ανακοινώνουν καθυστερήσεις στα καλεντάρια τους, σπρώχνοντας πιο πέρα μεγάλες τους κυκλοφορίες. 

Η Sony Pictures από την πλευρά ανακοίνωσε ότι το Kraven The Hunter δε θα κυκλοφορήσει φέτος στις 6 Οκτωβρίου, όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά πολύ αργότερα και θα χάσει το τρένο του 2023. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του THollywoodood Reporter που πρώτο έκανε την αποκάλυψη, η ταινία στου Spider-Man Universe της Sony με τον Aaron Taylor-Johnson θα βγει στις αίθουσες σχεδόν ένα χρόνο μετά ή πιο συγκεκριμένα 10 μήνες αργότερα, καθώς πλέον αναμένεται στις 30 Αυγούστου του 2024.

Στην ταινία ο Taylor-Johnson (Bullet Train, Kick Ass) θα υποδυθεί τον Sergei Kravinoff, γνωστό και ως έναν από τους μεγαλύτερους villains του Spider-Man καθώς ξεκινάει την αποστολή του ώστε να γίνει ο καλύτερος κυνηγός του κόσμου. Τον πατέρα του υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ, Russel Crowe (Ράσελ Κρόου), ενώ τον ετεροθαλή αδερφό του, ονόματι Dmitri Smerdyakov/Chameleon, ο Fred Heschinger. Επίσης, μαζί τους παίζει o Alessandro Nivola στο ρόλο του -επίσης γνωστού villain- Rhino, η Ariana DeBose (West Side Story), Christopher Abbott και Levi Miller. 

Πρόκειται για την πρώτη R-Rated ταινία της Sony Pictures στο δικό της Αραχνοσύμπαν, την οποία σκηνοθετεί ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης, J.C. Chandor των "A Most Violent Year" και "Triple Frontier", σε σενάριο που υπογράφει μαζί με τους Richard Wenk (The Equalizer films), Matt Holloway, and Art Marcum. Μαζί με αυτήν την ταινία και το "Beyond the Spider-Verse" έγινε γνωστό ότι δε θα βγει στην ημερομηνία που προοριζόταν αρχικά. 

Μετά και την πρόσφατη καθυστέρηση το Kraven The Hunter αναμένεται για τις 30 Αυγούστου του 2024.