Henry Cavill: Θέλει επιστροφή στις ρίζες του Superman - "Nα νιώσει ο κόσμος ότι μπορεί να πετάξει"

Μια νέα εποχή ανατέλλει για τον Superman στο Man of Steel 2
01 Νοεμβρίου 2022 18:01
Henry Cavill: Θέλει επιστροφή στις ρίζες του Superman - "Nα νιώσει ο κόσμος ότι μπορεί να πετάξει"

Μπορεί να μην έχει επιβεβαιωθεί επίσημα αλλά το Man of Steel 2 φημολογείται ότι βρίσκεται στα σκαριά και φυσικά σε αυτό συνέβαλλε η μεγαλειώδης επιστροφή του Henry Cavill στον ρόλο του Superman. 

Ο 39χρονος αστέρας ευελπιστεί με την επιστροφή του στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC να γυρίσει σελίδα στον Superman και να τον υποδυθεί με έναν πιο κλασικό, πιο στις ρίζες του χαρακτήρα και πιο ελπιδοφόρο ύφος.

Μιλώντας στο ScreenRant εξέφρασε τις πεποιθήσεις του για τη νέα εποχή του Man of Steel στο DCEU -μετά και την εμφάνισή του στο Black Adam- λέγοντας ότι ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι "να εμπνεύσει το κοινό": 

"Υπάρχουν πολλές συζητήσεις που πρέπει να γίνουν. Προφανώς, έχω μια πολύ στενή σχέση με τον χαρακτήρα. Υπάρχει κάτι εξαιρετικά ξεχωριστό σε αυτόν, κάτι εξαιρετικά ξεχωριστό στην ικανότητά του να δίνει και να αγαπά. Δεν εννοώ ρομαντικά, εννοώ την αγάπη του για τη Γη και για τους ανθρώπους που ζουν εδώ, και να κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν δυνατοί, να κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν οι ίδιοι σαν Σούπερμαν".

Ο Cavill πρόσθεσε: "Έχω πολλές επιθυμίες γι' αυτό, φυσικά, οι οποίες θα συζητηθούν περισσότερο εν καιρώ. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα, στο οποίο θα στοχεύσω, είναι να φύγει το κοινό από τον κινηματογράφο και να νιώθει ότι μπορεί να πετάξει, να νιώθει ότι μπορεί να προστατεύσει και να νιώθει ότι θέλει να προσφέρει σε όλους τους άλλους. Αυτός θα είναι ο στόχος μου".

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Happy Sad Confused podcast είχε αναφερθεί πως θέλει να παίξει έναν πιο χαμογελαστό και ευχάριστο Superman: 

"Υπάρχει ένα τόσο λαμπρό μέλλον μπροστά μας για τον χαρακτήρα και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα αφηγηθώ μια ιστορία με έναν εξαιρετικά χαρούμενο Σούπερμαν. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μοιραστώ τίποτα... αλλά με τον καιρό, θα είμαι σε θέση να μοιραστώ και όλοι θα ακούσουν όλα τα συναρπαστικά πράγματα που έρχονται. 

Για την ιστορία, ο Henry Cavill είχε συστηθεί ως Superman στο Man of Steel του Zack Snyder το 2013. Ακολούθησαν τα Batman v. Superman: Dawn of JusticeJustice League (2017) και το Zack Snyder's Justice League (2021) στο HBO Max. Όλες μαζί οι ταινίες έχουν αποφέρει πάνω από $2.2 δισεκατομμύρια στο box office.