Star Wars: Τι παίζει με τη νέα ταινία από τον δημιουργό των Lost και Watchmen;

Η ταινία του Damon Lindelof βρήκε σκηνοθέτη
25 Οκτωβρίου 2022 01:04
Star Wars: Τι παίζει με τη νέα ταινία από τον δημιουργό των Lost και Watchmen;

Για όσους δε γνωρίζουν εδώ και καιρό στα σκαριά βρίσκεται μια μυστηριώδη Star Wars ταινία από τον Damon Lindelof, τον δημιουργό των επιτυχημένων σειρών "Lost" και "Watchmen" (του HBO). 

Στις 30 Οκτωβρίου συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ημέρα που η Disney εξαγόρασε τη Lucasfilm και εικάζεται ότι ίσως γίνουν σχετικές μεγάλες ανακοινώσεις για το μέλλον των Star Wars ταινιών.

Λάδι στη φωτιά των όσων ακούγεται έρχεται να βάλει η είδηση, που μεταδίδει το Deadline και αναφέρει ότι η νέα Star Wars ταινία δια χειρός Lindelof βρήκε σκηνοθέτη. 

Συγκεκριμένα βρήκε ένα ταλέντο από το MCU καθώς η Sharmeen Obaid-Chinoy λέγεται ότι θα σκηνοθετήσει αυτή τη νέα Star Wars ταινία της οποίας την ύπαρξη μάθαμε πρόσφατα. Πρόκειται για μια από τους σκηνοθέτες της σειράς Ms. Marvel της Marvel Studios για το Disney Plus. 

Η παραπάνω ταινία είναι μια από τις αρκετές υπό ανάπτυξη Star Wars ταινίες για τις αίθουσες, ένα κομμάτι στο οποίο μετά το Star Wars: The Rise of Skywalker, έχει αποδυναμωθεί σημαντικά. 

Αρκεί να αναφέρουμε ότι η Patty Jenkins ετοίμαζε το Rogue Squadron αλλά πρόσφατα αφαιρέθηκε από το πρόγραμμα της Disney και η τύχη του αγνοείται. Ο Taika Waititi του "Thor: Love and Thunder" με τον J.D. Dillard (Sweetheart) αναπτύσσουν από μία Star Wars ταινία ο καθένας. 

O Kevin Feige επίσης αναπτύσσει ως παραγωγός τη δική του Star Wars ταινία, με σεναριογράφο τον έμπιστό του, Michael Waldron (WandaVision, Avengers: Secret Wars). Τέλος, υπάρχει στη μέση και η τριλογία Star Wars ταινιών δια χειρός Rian Johnson, για την οποία πρόσφατα μάθαμε ότι ακόμη συζητιέται μεταξύ του σκηνοθέτη και της Lucasfilm, αν και παραμένει άγνωστο το πότε θα μπει σε παραγωγή. 

Παρόλα αυτά το franchise έχει βρει θαλπωρή μέσα από τη στέγη του Disney Plus, εκεί όπου χάρη στις σειρές The Mandalorian, Book of Boba Fett, Obi-Wan Kenobi και τώρα με το "Andor" επεκτείνεται το σύμπαν με ποικίλους τρόπους.