Κρύβεται ένας "κακός Spider-Man" στο πλατό του Madame Web; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μπορεί η spinoff ταινία του Sony's Spider-Man Universe να μας συστήσει σε άλλους Αραχνοανθρώπους;
10 Οκτωβρίου 2022 18:39
Κρύβεται ένας "κακός Spider-Man" στο πλατό του Madame Web; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μέχρι τώρα οι ταινίες του Sony's Spider-Man Universe είχαν λιγοστές συνδέσεις ή και εμφανίσεις του Spider-Man, όπως τα Venom και το Morbius. Ωστόσο, με το Madame Webb αυτό μπορεί να αλλάξει καθώς οι φήμες για τις άμεσες "αραχνοσυνδέσεις" που θα έχει το ευρύτερο Spider-Verse είναι έντονες. 

Τόσο που φημολογείται για παράδειγμα ότι η Syndey Sweeney του "Euphoria" και η Mattie Franklin θα παίξουν δύο διαφορετικές βερσιόν της Spider-Woman, η Isabela Merced, επίσης ακούγεται ότι παίζει μια βερσιόν της Spider-Girl aka Anya Corazon, ενώ επιβεβαιωμένα η Dakota Johnson θα παίζει μια βερσιόν της Madame Web. 

Ωστόσο νέες φωτογραφίες από το πλατό των γυρισμάτων ρίχνουν φως στο ότι σίγουρα θα δούμε διάφορους "Αραχνοχαρακτήρες". Διάφορες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στα social media δείχνουν μια σκηνή μεταξύ των Dakota Johnson, Celeste O'Connor και του Tahar Rahim και πιο συγκεκριμένα των stunt doubles τους (κασκαντέρ που τους ντουμπλάρουν δηλαδή). 

Ο τελευταίος του Rahim φαίνεται να φοράει μια στολή με έντονες Spidey επιρροές, με σχέδια που παραπέμπουν σε ιστό αράχνης, που θυμίζει αρκετά τη στολή του Andrew Garfield στο The Amazing Spider-Man

Δείτε τις φωτογραφίες από το Madame Web: 

Ποιος μπορεί να είναι αυτός ο μυστηριώδης χαρακτήρας; Κάποιες από τις μαντεψιές και θεωρίες των fans είανι πως πρόκειται για τον Ezekiel Sims, ο οποίος σύμφωνα με τα comics ανήκει στους Inheritors, μια οικογένεια Spider-People που κυνηγάει κάθε "αραχνοάτομο" στο Spider-Verse. 

Μια άλλη θεωρία λέει πως ίσως να είναι ο Knull ή αλλιώς "The King of Black" που είναι ο δημιουργός των Symbiotes και ένα από τα πιο ισχυρά όντα του Spider-Verse. Όπως και να έχει έχουμε ακόμη καιρό μέχρι να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το Madame Web και ποιο storyline θα εξιστορήσει. 

Τρελή θεωρία για το Madame Web: Θα υπάρχει άλλος Spider-Man στην ταινία της Sony.

Το Madame Web αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 16 Φεβρουαρίου 2024