Πωλείται σε δημοπρασία η γνήσια μαύρη Symbiote στολή από την Spider-Man 3 ταινία

Που φορούσε ο Tobey Maguire
19 Μαρτίου 2024 13:23
Πωλείται σε δημοπρασία η γνήσια μαύρη Symbiote στολή από την Spider-Man 3 ταινία

Η μαύρη Symbiote στολή που φορούσε ο Tobey Maguire στην ταινία Spider-Man 3 μόλις βγήκε σε δημοπρασία! Ναι, η εμβληματική στολή, η οποία αντιπροσωπεύει μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές στην κινηματογραφική κατηγορία των superhero ταινιών, είναι πλέον διαθέσιμη για τον ενδιαφερόμενο που είναι διατεθειμένος να κάνει την υψηλότερη προσφορά.

Η συγκεκριμένη στολή έκανε το ντεμπούτο της στο μπλοκμπάστερ του 2007, συμβολίζοντας μια σκοτεινή στροφή για τον χαρακτήρα του Πίτερ Πάρκερ, καθώς αντιμετώπιζε την επιρροή του εξωγήινου symbiote. Ωστόσο, οι πιθανοί αγοραστές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η στολή έχει δει σίγουρα και καλύτερες μέρες.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες που ανάρτησε η Heritage Auctions, η οποία φιλοξενεί τη δημοπρασία, η στολή εμφανίζει πολλά σημάδια φθοράς, τόσο από την παραγωγή της ταινίας, όσο και από τα σχεδόν 20 χρόνια που έχουν περάσει από τότε. Για παράδειγμα, το ένα μάτι έχει ξεκολλήσει ελαφρώς, ενώ και από το σύμβολο του Spider-Man στο στήθος λείπουν τμήματα. Ειδικά οι φθορές στο κεφάλι είναι αξιοσημείωτες όμως, με πολλούς να  καταφεύγουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους για την κατάσταση της στολής, με σχόλια που κυμαίνονται από χιουμοριστικές αιχμές μέχρι γνήσια απογοήτευση.

Παρά τη φθαρμένη εμφάνιση όμως, η δημοπρασία έχει καταφέρει να χτυπήσει τη νοσταλγία, ξεκινώντας έναν πόλεμο προσφορών μεταξύ συλλεκτών και fans. Η τρέχουσα υψηλότερη προσφορά ανέρχεται στα 15.500 δολάρια, ενώ μόλις μερικές ώρες πριν είχε ξεκινήσει από τα 5.500 περίπου δολάρια. Φυσικά, με τη δημοπρασία να ολοκληρώνεται σε έξι ημέρες, η τελική τιμή είναι άγνωστη.

Για την ιστορία, το μέλλον του Spider-Man στις αίθουσες δεν είναι ακόμη απολύτως ξεκάθαρο. Ακούγεται μεταξύ άλλων πως ο Tom Holland θα επιστρέψει για μια τέταρτη ταινία στο MCU, ενώ πρόσφατα και ο Sam Raimi έκανε μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις που ανοίγουν το παραθυράκι και για ένα Spider-Man 4 με τον  Maguire. Ακόμη δε γνωρίζουμε επίσημα τι να περιμένουμε.