Το John Wick 4 θα είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια από τις υπόλοιπες ταινίες

Το επιβεβαίωσε ο σκηνοθέτης
10 Αυγούστου 2022 19:30
Το John Wick 4 θα είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια από τις υπόλοιπες ταινίες

Νέες πληροφορίες που αφορούν το John Wick 4 ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας και αυτές αφορούν τη διάρκειά του. Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης, Chad Stahelski μίλησε στο Collider πρόσφατα και δήλωσε ότι η 4η ταινία θα είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια από τις προηγούμενες τρείς.

Παρ’ όλα αυτά, εκείνος τόνισε ότι η ταινία “δεν είναι τόσο μεγάλη”, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τη διάρκειά της. Ο Stahleski δεν αποκάλυψε πόσα λεπτά θα είναι το John Wick 4, αλλά για παράδειγμα θα είναι πιο μεγάλο από το “Chapter 3”, το οποίο αγγίζει τα 131 λεπτά. Το John Wick 2 ήταν 122 λεπτά, ενώ το πρώτο κεφάλαιο άγγιζε τα 101 λεπτά.

Επιπροσθέτως, ο σκηνοθέτης είπε ότι η ταινία είναι στην τελική ευθεία:

Τα εφέ θα έρχονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά είμαστε επικίνδυνα κοντά. Όσον αφορά το μοντάζ και τη γενική εικόνα, σχεδόν τελειώσαμε. Οι σεκάνς όλες έχουν ολοκληρωθεί. Η ταινία έχει τελειώσει ουσιαστικά. Πιθανότητα θα υπάρξουν μερικές εβδομάδες που θα προσαρμόζουμε κάποια πράγματα και μετά «κλειδώνουμε» την εικόνα και προσθέτουμε τη μουσική και τα ηχητικά εφέ.

Ο John δε θα περάσει καθόλου καλά στο 4ο κεφάλαιο και αυτό φάνηκε από το πρώτο teaser που είδαμε πρόσφατα, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήστε πατώντας εδώ. για την ύπαρξη του John Wick 4 εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τώρα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι «χειροπιαστό» από την Lionsgate.

Στην ταινία θα συμμετέχει ένα λαμπρό και πολυπληθές cast με τους Donnie Yen (Ip Man, Rogue One), Hiroyuki Sanada (Mortal Kombat), Shamier Anderson, Bill Skarsgard (IT), Rina Sawayama, Scott Adkins (ταινίες Undisputed), και Clancy Brown.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Keanu Reeves δήλωσε ότι ο John Wick θα φτύσει αίμα στην 4η ταινία του franchise, ενώ εξέφρασε πως έχει απωθημένο να παίξει τον Batman κάποια στιγμή σε ταινία.

To John Wick: Chapter 4 θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2023.