Marvel: O Giancarlo Esposito υπαινίσσεται τον ρόλο που θα παίξει στο MCU (ΒΙΝΤΕΟ)

Ίσως και να μην έπρεπε να αποκαλύψει κάτι τέτοιο
08 Αυγούστου 2022 11:17
Marvel: O Giancarlo Esposito υπαινίσσεται τον ρόλο που θα παίξει στο MCU (ΒΙΝΤΕΟ)

Ας μην γελιόμαστε τον Giancarlo Esposito όλοι τον γνωρίσαμε και -σχεδόν για πάντα- θα τον λέμε "Gus Fring" του Breaking Bad, όσους ρόλους κι αν παίξει. Είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς του Χόλιγουντ εκεί έξω πλέον και εδώ και χρόνια οι Marvel fans τον θέλουν στο MCU. 

Σε μία πρόσφατη εμφάνισή του στην Comic-Con του San Antonio, ο Esposito μίλησε ευθέως στους fans για το εάν τον έχει προσεγγίσει η Marvel Studios. Όχι μόνο τον έχει προσεγγίσει αλλά επιβεβαίωσε ότι συζητούν ήδη για να παίξει κάποιον ρόλο στο MCU

Ποιος θα είναι αυτός; Ο 64χρονος Χολιγουντιανός σταρ δεν σταμάτησε εκεί και θέλοντας να κάνει tease το κοινό, ανέφερε πως θα ήθελε να παίξει κάποιον από τους Doctor Doom και Magneto, αλλά περισσότερο από όλα -και το είπε με έμφαση σα να τους κλείνει το μάτι- τον Professor X!

Δείτε το απόσπασμα με τον Giancarlo Esposito: 

Μπορείτε να τον φανταστείτε σαν τον Charles Xavier του MCU ή έστω κάποιον Variant του στο arc του Secret Wars που οδεύει το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel; Ήδη η πρώτη αναφορά των μεταλλαγμένων στο MCU έγινε στο φινάλε της σειράς Ms. Marvel, επομένως είναι θέμα χρόνου να δούμε περισσότερους Mutants ή και X-Men να ξεπετάγονται. 

Πρόσφατα επίσης διέρρευσε από τον ραδιοφωνικό παραγωγό Howard Stern, ο οποίος φαίνεται να εμπλέκεται σε ένα project σχετικό με τον Dr. Doom.