Η Marvel αποκάλυψε τα πραγματικά Infinity Stones και κοστίζουν πολλά, πολλά εκατομμύρια

Ίσως το πιο συλλεκτικό merch που έχει κυκλοφορήσει ποτέ
27 Ιουλίου 2022 00:22
Η Marvel αποκάλυψε τα πραγματικά Infinity Stones και κοστίζουν πολλά, πολλά εκατομμύρια

Στα πλαίσια της San-Diego Comic-Con 2022, η Marvel αποκάλυψε ίσως τα πιο συλλεκτικά αντικείμενα που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στο χώρο της ποπ κουλτούρας. Συγκεκριμένα, οι πιο ευκατάστατοι λάτρεις του MCU μπορούν να κάνουν δικά τους τα επίσημα Infinity Stones, τα οποία έρχονται στην αγορά σε συνεργασία με την East Continental Gems και είναι πραγματικοί πολύτιμοι λίθοι που κοστίζουν πάνω από 25 εκατομμύρια δολάρια!

Σε αντίθεση με τις ταινίες, τα έξι πετράδια δε δίνουν υπερδυνάμεις, όπως τη δυνατότητα να αναστήσετε νεκρούς ή να αφανίσετε τη μισή ζωή του σύμπαντος. Αντιθέτως, η μόνη δυνατότητα που διαθέτουν είναι το άνοιγμα μιας μαύρης τρύπας στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε συλλογή που θα αγοραστεί θα φτάνει στους φανατικούς με ένα αποκλειστικό Infinity Gauntlet, το οποίο θα μοιάζει με αυτό του Thanos από τις ταινίες και θα φιλοξενεί πάνω του τα πετράδια. Το γάντι θα είναι ειδικά κατασκευασμένο από την Gentle Giant Ltd., η οποία θεωρείται η κορυφαία εταιρία της αγοράς των high-end συλλεκτικών παιχνιδιών και προϊόντων παγκοσμίως.

Μιλώντας σχετικά, ο SVP της Marvel Consumer Products, Paul Gitter, δήλωσε:

Οι θαυμαστές και οι συλλέκτες είναι πολύ σημαντικοί καταναλωτές για τη Marvel, καθώς ζουν πραγματικά την καθημερινότητά τους με ένα Marvel lifestyle και αναζητούν πάντα νέους και μοναδικούς τρόπους για να συνδεθούν με το brand. Πιστεύουμε ότι αυτή η συλλογή αυθεντικών πολύτιμων λίθων είναι συναρπαστική και απροσδόκητη και επεκτείνει την εμβέλεια του brand της Marvel.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια περιγραφή του κάθε πετραδιού της συλλογής, τα οποία συνδυαστικά ξεπερνούν τα 150 καράτια!

Το Time Stone  είναι ένα κολομβιανό σμαράγδι, σπάνιο και με λαμπερό χρώμα. Δεν έχει αγγιχτεί ποτέ από ανθρώπινα χέρια και οι ειδικοί επισημαίνουν ότι εξορύχθηκε στις αρχές του αιώνα σε μια τοποθεσία που παράγει το πιο επιθυμητό και πράσινο σμαραγδί. Είναι τεκμηριωμένο από τέσσερα διάσημα εργαστήρια γεμολογίας, δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία και πλησιάζει τα 23 καράτια.

Το Space Stone είναι ένα ζαφείρι από το νησί της Μαδαγασκάρης, άνω των 30 καρατίων.

Το Reality Stone  είναι ένα φυσικό ρουμπίνι οβάλ σχήματος από τη Μοζαμβίκη της Αφρικής, άνω των 15 καρατίων.

Το Power Stone είναι ένας φυσικός αμέθυστος λίθος οβάλ σχήματος, άνω των 35 καρατίων.

Το Soul Stone είναι ένας Σπεσσαρτίτης, σε σχήμα μαξιλαριού, άνω των 35 καρατίων.

Το Mind Stone είναι ένα κίτρινο διαμάντι ορθογώνιας κοπής μπριγιάν, υψηλής καθαρότητας και έντονου χρώματος, κοντά στα 35 καράτια.