Ο Keanu Reeves έχει απωθημένο να παίξει τον Batman! (BINTEO)

Εκτός από τη φωνή που έδωσε ήδη στο DC League of Super-Pets
15 Ιουλίου 2022 17:53
Ο Keanu Reeves έχει απωθημένο να παίξει τον Batman! (BINTEO)

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του DC League of Super-Pets, στην οποία μεταξύ άλλων πρωταγωνιστεί και ο Keanu Reeves. Εκείνος, δανείζει τη φωνή του στον Bruce Wayne, αλλά όπως δήλωσε στο “Extra TV”, δε θα έλεγε όχι και για μία live-action ταινία, καθώς λατρεύει τον Batman ως χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, ο Keanu Reeves βρισκόταν στο Los Angeles για την πρεμιέρα της ταινίας και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις που του έγιναν από την Rachel Lindsay του Extra TV. Κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνέντευξης, ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε τα εξής:

Λατρεύω τον Batman, ως χαρακτήρα. Τον αγαπώ στα comics, τον αγαπώ στις ταινίες, οπότε το να έχω την ευκαιρία να δώσω τη φωνή μου σε αυτόν, ήταν απλά φοβερή εμπειρία.

Ο 57χρονος ηθοποιός είπε ότι ο Robert Pattinson ήταν καταπληκτικός στην πρόσφατη ταινία και πρόσθεσε ότι θα έμπαινε στο Batmobile αν χρειαζόταν να παίξει έναν μεγαλύτερης ηλικίας Batman.

Υπάρχει ο Pattinson ως Batman αυτή τη στιγμή και τα καταφέρει θαυμάσια, οπότε ίσως στην πορεία…

Στο DC League of Super-Pets, ο Krypto the Super-Dog και ο Superman είναι οι καλύτεροι φίλοι, μοιράζονται τις ίδιες υπερδυνάμεις και πολεμούν το έγκλημα στη Metropolis. Όταν ο Superman και η υπόλοιπη Justice League απαγάγονται, ο Krypto πρέπει να πείσει τον Ace το κυνηγόσκυλο, τον PB το γουρουνάκι, τον Merton τη χελώνα και τον Chip τον σκίουρο- να κατακτήσουν τις δικές τους δυνάμεις και να τον βοηθήσουν να σώσει τους ήρωες.

Στο DC League of Super-Pets παίζουν οι Dwayne Johnson, Kevin Hart, Kate McKinnon, John Krasinski, Vanessa, Natasha Lyonne, Diego Luna, Marc Maron, Thomas Middleditch και Ben Schwartz.

Εσάς θα σας άρεσε να δείτε τον Keanu Reeves ως Batman; Πείτε μας στα σχόλια!