Ο Deadpool θα τρολάρει και τον Morbius του Jared Leto

Στο Deadpool 3 ο Ryan Reynolds δε θα αφήσει καρφίτσα να πέσει!
05 Ιουλίου 2022 12:49
Ο Deadpool θα τρολάρει και τον Morbius του Jared Leto

Χάρη στο νέο teaser των σεναριογράφων του Deadpool 3, φαίνεται πως ο Ryan Reynolds δε θα αφήσει καρφίτσα να πέσει στην εισαγωγή του στο MCU.

Οι Rhett Reese και Paul Wernick μίλησαν στο Post-Credit Podcast για το πρώτο φιλμ του Deadpool στο MCU, που επιβεβαιωμένα θα είναι R-rated, μόνο που αναφέρθηκαν και στην περίπτωση του Morbius και της meme κουλτούρας που το αγκάλιασε, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για... εμπορική "πατάτα" -και όχι μόνο. 

Παραδέχθηκαν ότι κανένας τους δεν είδε ακόμη την ταινία που πάτωσε στο box office με πρωταγωνιστή τον Jared Leto, όμως έμαθαν για την αποδοχή που είχε στα social media επειδή ήταν τόσο κακή η ταινία. Σε εκείνο το σημείο αναφέρθηκαν πως ίσως να αναφερθούν στον Michael Morbius ύστερα από την -ας πούμε- αναγνωρισιμότητα που έχει πλέον: 

Wernick: Τώρα θα πρέπει να αναφερθούμε. 

Reese: Το έχουμε υπόψιν πλέον. 

Αν και δε θέλουν να αποκαλύψουν στοιχεία για την πλοκή, η οποία παραμένει επτασφράγιστο μυστικό στην Marvel Studios, κάτι μας λέει ότι o Merc With a Mouth θα πιάσει στο στόμα του την ερμηνεία του Leto ως Morbius. Απλώς είναι λογικό να μιλούν με κάποια ασάφεια για το Deadpool 3, για το οποίο δε γνωρίζουμε καν πότε θα ξεκινήσουν επίσημα τα γυρίσματα. 

Ωστόσο γνωρίζουμε ότι θα το σκηνοθετήσει ο Shawn Levy των Stranger Things, Free Guy και The Adam Project. 

Μια ατάκα "It's Morbin Time" από τον Deadpool του Reynolds σίγουρα θα τρέλαινε τους Marvel fans και θα χάρισε απλόχερα γέλιο και memes στις αίθουσες.