Star Wars: Ο Taika Waititi δεν δίνει και τα πιο ενθαρρυντικά νέα για την ταινία του

Ο σκηνοθέτης του Thor: Love and Thunder μιλάει για το επόμενό του project
01 Ιουλίου 2022 08:05
Star Wars: Ο Taika Waititi δεν δίνει και τα πιο ενθαρρυντικά νέα για την ταινία του

Εν μέσω των συνεντεύξεων για το πολυαναμενόμενο Thor: Love & Thunder, οι δημοσιογράφοι δεν σταματούν να ρωτούν τον Taika Waititi που βρίσκεται η Star Wars ταινία που ετοιμάζει.

Όμως τα νεότερα από την παραγωγή δεν είναι και τα πιο ενθαρρυντικά. Ιδιαίτερα όταν στη διάρκεια του Star Wars Celebration, η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, είχε δηλώσει πως στα τέλη του 2023 ή τις αρχές του 2024 θα έχουμε την πρώτη από τις νέες Star Wars ταινίες στις αίθουσες. 

Σε μια νέα του συνέντευξη στη New York Times, ο σκηνοθέτης του "Love & Thunder" είπε πως δεν γνωρίζει πότε και εάν θα γίνει καν η ταινία, εξηγώντας ωστόσο ότι δουλεύει σκληρά σε αυτό το project τον τελευταίο καιρό: 

Προσπαθώ να γράψω την ιδέα μου για το Star Wars αυτόν τον καιρό. Πρέπει να δω πως θα πάω, επειδή όταν την παραδώσω, αυτή θα καθορίσει το πότε θα γίνει εάν γίνει ποτέ κιόλας. 

Επίσης σε άλλη του συνέντευξη είχε πει ξεκάθαρα πως η δική του Star Wars ταινία θα είναι μια εντελώς καινούργια ιστορία και δε θα βασίζεται σε "κληρονομιές" και γνωστά ονόματα και χαρακτήρες του σύμπαντος. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι απέχουμε πολύ καιρό ακόμη η Star Wars ταινία του Waititi, μέχρι να δούμε κάποιο δείγμα της ή μάθουμε περί τίνος πρόκειται.