Στο intro του The Office εισβάλλουν τα Minions και είναι το crossover που δεν ξέρατε ότι θέλατε (ΒΙΝΤΕΟ)

...Αλλά το πήρατε οπότε απολαύστε το
22 Ιουνίου 2022 22:39
Στο intro του The Office εισβάλλουν τα Minions και είναι το crossover που δεν ξέρατε ότι θέλατε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Universal Pictures θέλει να προωθήσει έντονα το sequel της ταινίας "Minions" και βρήκε ίσως τον καλύτερο αλλά και πιο ανορθόδοξο τρόπο να χρησιμοποιήσει ένα λατρεμένο σόου από τη βιβλιοθήκη της streaming υπηρεσίας του Peacock.

Έτσι τα Minions και ο Gru αποφάσισαν να εισβάλλουν στο The Office! Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και γίνεται viral αυτές τις ώρες τα λατρεμένα minions παίρνουν τη θέση των πρωταγωνιστών-εργαζομένων του Office και αναπαριστούν σχεδόν καρέ προς καρέ το εμβληματικό intro της σειράς. Κυρίως όμως η βερσιόν των Minions παίζει με τις καλύτερες στιγμές της σειράς όπως όταν ο Kevin έριξε τη φασολάδα του.

Ποιος όμως μένει στη θέση του αφεντικού; Μα φυσικά ο Gru σαν άλλος Michael Scott, καθώς και τους δύο ενσαρκώνει ο απολαυστικός Steve Carell. Μπορεί να είναι το crossover που δεν ξέρατε πως θέλατε αλλά το πήρατε, επομένως απολαύστε το. 

Δείτε το Minions x The Office intro

Και για να καταλάβετε πόσο πιστή αναπαράσταση είναι δείτε το αυθεντικό intro: 

Στο εν λόγω φιλμ δανείζουν τις φωνές τους οι: Steve Carell ως Gru, Taraji P. Henson ως Belle Bottom, Alan Arkin ως Wild Knuckles, Lucy Lawless ως Nunchuk, Michelle Yeoh ως Master Chow, Jean-Claude Van Damme ως Jean Clawed, Russell Brand ως Dr. Nefario, Julie Andrews ως Marlena Gru, Dolph Lundgren ως Svengeance, Danny Trejo ως Stronghold, RZA και Pierre Coffin ως τη φωνή των Minions.

Η σύνοψη του Minions: The Rise of Gru έχει ως εξής: 

Η μεγαλύτερη σειρά animation στην ιστορία και το παγκόσμιο φαινόμενο του box-office, μας φέρνει την ανείπωτη ιστορία του 12χρονου αγοριού που ονειρευόταν να γίνει ο μεγαλύτερος κακός του κόσμου, με το Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου. Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του ’70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστεια. Ως φανατικός οπαδός μια ομάδας σούπερ κακών με το όνομα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε μια μέρα να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions.

Όλοι μαζί, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ, ο Μπομπ και ο Όττο, ένα νέο minion με «σιδεράκια» στα δόντια και με την απεριόριστη επιθυμία να είναι αρεστός σε όλους, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους καθώς ετοιμάζονται να πειραματιστούν με τα πρώτα τους όπλα και να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους μυστικές αποστολές. Όταν οι «Vicious 6» απομακρύνουν τον ηγέτη τους, τον θρυλικό πολεμιστή Wild Knuckles, ο Γκρου περνάει από συνέντευξη για να γίνει το νεότερο μέλος της ομάδας τους. Όμως αυτή η προσπάθεια δεν πηγαίνει καθόλου καλά (για να το θέσουμε κομψά) και όλα γίνονται πολύ χειρότερα αφού ο Γκρου τους ξεγελάει. Τελικά, θα καταλήξει να γίνει ο ίδιος θανάσιμος εχθρός του απόλυτου κακού. Ενώ όλοι τον καταδιώκουν, ο Γκρου θα στραφεί σε μια απρόσμενη πηγή για πάρει καθοδήγηση. Στον ίδιο τον Wild Knuckles. Εκεί θα ανακαλύψει ότι ακόμα και οι πιο κακοί χρειάζονται μια βοήθεια από έναν φίλο.

 

Το Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο στους ελληνικούς κινηματογράφους.