Marvel Studios: Σύντομα θα αποκαλυφθεί το μέλλον του Phase 5 του MCU

Το αφεντικό του MCU, Kevin Feige προμηνύει τεράστιες ανακοινώσεις για τα μελλοντικά σχέδια
20 Ιουνίου 2022 21:07
Marvel Studios: Σύντομα θα αποκαλυφθεί το μέλλον του Phase 5 του MCU

Επιτέλους φαίνεται πως μετά από τρία ολόκληρα χρόνια θα μάθουμε νέα για το επόμενο Phase του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, σχέδια τα οποία είχαν καθυστερήσει λόγω και της πανδημίας. 

Προμηνύει σημαντικές ανακοινώσεις μέσα στους επόμενους μήνες το αφεντικό της Marvel Studios, ο Kevin Feige σχετικά με το τι ετοιμάζει η εταιρία για το επόμενο μεγάλο saga του MCU, αναφερόμενος λογικά στο Phase 5

Μιλώντας στο GamesRadar, ο ιθύνων νους του MCU είπε πως σύντομα ο κόσμος θα δει προς τα που το πηγαίνει το επόμενο saga και πως θα μάθουν λίγες ακόμη λεπτομέρειες για το χρονοδιάγραμμά τους: 

Όσο κοντεύουμε προς το τέλος του Phase 4, ο κόσμος θα αρχίσει να βλέπει το που το πηγαίνει το επόμενο saga. Νομίζω πως ήδη υπήρχαν πολλά στοιχεία, τουλάχιστον τόσα που είναι προφανή σε εμένα για το που οδεύει ολόκληρο το saga. Ωστόσο θα είμαστε πιο ανοιχτοί ως προς αυτό στους ερχόμενους μήνες, θα θέσουμε ένα πλάνο, ούτως ώστε το κοινό που θέλει να δει τη ευρύτερη εικόνα, να δει μια μικρή-μικρή ματιά στο χρονοδιάγραμμά μας. 

Λογικά ο Feige αναφέρεται στο D23 Expo, ένα επερχόμενο μεγάλο event της Disney όπου παραδοσιακά γίνονται ανακοινώσεις, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 9-11 Σεπτεμβρίου, μιας και η Marvel απουσιάζει από την San Diego Comic-Con 2022. 

Ποια είναι τα πιθανά projects που θα μάθουμε; Δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί το επόμενο μεγάλο "Avengers" τύπου φιλμ που θα είναι -εκτός απροόπτου- το Secret Wars, ίσως μάθουμε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των Blade και Fantastic Four, καθώς και την ταινία των "Thunderbolts".