Η Sydney Sweeney του Euphoria λέει ότι οι ταινίες της Marvel είναι ό,τι πιο cool υπάρχει

Την μάθαμε μέσα από το Euphoria και σύντομα θα παίξει και στο spin-off του Spider-Man
19 Ιουνίου 2022 19:56
Η Sydney Sweeney του Euphoria λέει ότι οι ταινίες της Marvel είναι ό,τι πιο cool υπάρχει

H νεα αραχνοταινία της Sony Pictures πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2023. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Madame Web, που θα αποτελεί το νέο φιλμ στο “Sony’s Spider-Man Universe” και πρόκειται να το δούμε στη μεγάλη οθόνη, λίγους μήνες μετά το Kraven the Hunter.

Στο Madame Web πρόκειται να παίξει και μία από τις πρωταγωνίστριες του Euphoria, η Sydney Sweeney και όπως λέει και εκείνη, μεγάλωσε με τις ταινίες της Marvel. Συγκεκριμένα, μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο THR, η Sweeney εξέφρασε την αγάπη της για τις ταινίες της Marvel, τις οποίες παρακολουθούσε καθώς μεγάλωνε.

Η ηθοποιός αισθάνεται ότι οι ταινίες με υπερήρωες είναι απίστευτα καλές και ρεαλιστικές και πάντα ονειρευόταν να είναι μέρος ενός τέτοιου project. Και τώρα, οι επιθυμίες της γίνονται πραγματικότητα με το ρόλο της στην spin-off ταινία του Spider-Man.

Ω Θεέ μου. Μεγάλωσα βλέποντας ταινίες της Marvel και οι σούπερ ήρωες είναι απλώς ό,τι πιο cool υπήρξε ποτέ. Ονειρευόμουν κάποια στιγμή να παίξω και εγώ σε κάτι «μεγαλύτερο από την ίδια τη ζωή». Και αυτό το νιώθω τώρα με το Madame Web.

Το cast του Madame Web θα απαρτίζεται και από τις Dakota Johnson, Isabela Merced, Tahar Rahim και Celeste O'Connor.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η S.J. Clarkson (Marvel's The Defenders, Jessica Jones) σε σενάριο των Matt Sazama και Burk Sharpless που ευθύνονται για το "Morbius". Σύμφωνα με μια πρόσφατη περιγραφή "το Madame Web θα είναι η Origin ιστορία της μάντισσας που οι ψυχικές της δυνάμεις την επιτρέπουν να δει τον Αραχνοκόσμο."

To Madame Web αναμένεται στους κινηματογράφους στις 7 Ιουνίου 2023.