Τα άσχημα νέα συνεχίζονται για το Madame Web

Δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τα 100 εκ. δολάρια στο box office
18 Μαρτίου 2024 18:11
Τα άσχημα νέα συνεχίζονται για το Madame Web

Το Madame Web κυκλοφόρησε στα μέσα του Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους, ενώ πρόσφατα έφτασε και σε ψηφιακή μορφή σε ορισμένες περιοχές του κόσμου. Το spin-off του Spider-Verse της Sony Pictures δεν έλαβε καθόλου καλές κριτικές όταν κυκλοφόρησε και φαίνεται ότι τα άσχημα νέα για την ταινία συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα.

Όπως μαθαίνουμε από το Collider, η ταινία έχει καταφέρει πολύ μικρά έσοδα στην Αμερική με μόλις 43 εκατομμύρια δολάρια, κερδίζοντας μόλις 400.000 δολάρια το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ όσον αφορά την υπόλοιπη αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο, τα έσοδά της έφτασαν τα 54 εκατομμύρια δολάρια. Συνολικά, μέχρι σήμερα, το Madame Web δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τα 100 εκατομμύρια δολάρια, μιας και αυτή τη στιγμή έχει μόλις 97.5 εκ. παγκοσμίως.

Μάλιστα, η ταινία αναμένεται να παραμείνει στους περισσότερους κινηματογράφους για μία ή δύο εβδομάδες ακόμα και φαίνεται ότι θα κλείσει κοντά στα 100 εκ. Το budget της, παρ’ όλα αυτά ήταν περίπου 80 εκ. Επίσης, πολλοί κάνουν τη σύγκριση με το Morbius, μία επίσης καθόλου πετυχημένη ταινία της Sony, το οποίο είχε βγάλει συνολικά 160 εκατομμύρια δολάρια, ένα νούμερο που όπως φαίνεται δε θα δει το Madame Web.

Η Sydney Sweeney σπάει τη σιωπή της για την “καυτή πατάτα“ του Madame Web

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει τα εξής:

«Στο μεταξύ, σε ένα άλλο σύμπαν…» Σε μια ανατροπή των κλασικών ταινιών του συγκεκριμένου είδους, η ταινία Madame Web εξιστορεί την αυτοτελή ιστορία της γέννησης μιας από τις πλέον αινιγματικές ηρωίδες των εκδόσεων Marvel. Στο γεμάτο αγωνία θρίλερ πρωταγωνιστεί η Dakota Johnson στο ρόλο της Cassandra Webb, μιας διασώστριας με ικανότητες μέντιουμ. Όταν έρχεται αντιμέτωπη με αποκαλύψεις για το παρελθόν της, δημιουργεί μια ιδιαίτερη σχέση με τρεις νεαρές κοπέλες, που μαζί προορίζονται για ένα δυναμικό μέλλον... αν καταφέρουν να επιβιώσουν το θανατηφόρο παρόν.»

Tις εντυπώσεις μας για το Madame Web που επιμελήθηκε η Φωτεινή Λεβογιάννη θα τις βρείτε πατώντας εδώ.