Ο Ezra Miller του Flash τα βάζει με τις αστυνομικές αρχές - «Δε μπορείτε να με ακουμπήσετε»

Ενώ διέγραψε τον Instagram λογαριασμό του
16 Ιουνίου 2022 12:44
Ο Ezra Miller του Flash τα βάζει με τις αστυνομικές αρχές - «Δε μπορείτε να με ακουμπήσετε»

Ο Ezra Miller, ο ηθοποιός που είναι γνωστός για τον χαρακτήρα του The Flash στις ταινίες της DC και για τα spin-offs του Harry Poter, Fantastic Beasts, κατάφερε για άλλη μια φορά να γίνει viral στα social media και όχι για τον καλύτερο λόγο.

Συγκεκριμένα, ο Miller είχε μπλεξίματα με την έφηβη ακτιβίστρια Tokata Iron Eyes και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του The Los Angeles Times, την περασμένη Παρασκευή οι γονείς της 18χρόνης κατάφεραν να εξασφαλίσουν περιοριστικά μέτρα εναντίον του. Ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον ηθοποιό και να του παραδώσουν τα έγγραφα, τα οποία τον κατηγορούν για «σωματική και συναισθηματική κακοποίηση» της έφηβης.

Οι εξελίξεις αυτές προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από τον Miller, ο οποίος ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας memes που κορόιδευαν τις αρχές που τον αναζητούν. Όπως αναφέρει το μέσο Culture Crave, μια από τις δημοσιεύσεις του έγραφε χαρακτηριστικά:

 «Δε μπορείτε να με ακουμπήσετε, είμαι σε άλλο σύμπαν.»

Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν ο Miller αποφάσισε στη συνέχεια να διαγράψει τον λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με το όλο θέμα να γίνεται πλέον παγκοσμίως viral στο Twitter.

Για την ιστορία, η παραβατική και ανεξέλεγκτη συμπεριφορά του Ezra Miller στην πραγματική του ζωή έχει φέρει ουκ ολίγες φορές σε δύσκολη θέση την Warner Bros. Pictures και έχει διακινδυνεύσει το πολυαναμενόμενο The Flash. Όπως σας μεταφέραμε πρόσφατα, η εταιρία εξέτασε μέχρι και το ενδεχόμενο να τον κάνει recast.

Με τα προβλήματα να συνεχίζονται, μένει να δούμε τι θα κάνει τελικά η Warner. Για την ώρα γνωρίζουμε πως το The Flash αναμένεται στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου του 2023.

Tags: