O Nicolas Cage “σπάει“ τη σιωπή του για το cameo του Superman στο The Flash

Και απαντάει με την πιο “Nic Cage“ ατάκα
28 Ιουλίου 2023 15:25
O Nicolas Cage “σπάει“ τη σιωπή του για το cameo του Superman στο The Flash

SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ THE FLASH


Ανάμεσα στις μεγάλες cameo εκπλήξεις που είχε η ταινία "The Flash" -και ήταν μπόλικες- ήταν και αυτή του Nicolas Cage ως Superman, εκπληρώνοντας έτσι ένα όνειρο των DC fans που ήθελαν να δουν τον γνωστό ηθοποιό να φοράει τη στολή του Κρυπτονιανού σούπερ ήρωα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Cage θα υποδυόταν τον Superman στην ταινία "Superman Lives" σε σκηνοθεσία Tim Burton κάπου μέσα στα 90s, αλλά το project ακυρώθηκε και το μόνο που έχουμε δει από αυτό είναι το ενδυματολογικό δοκιμαστικό που έκανε ο Cage φορώντας τη μπλε-κόκκινη στολή. Τσεκάρετε το αφιέρωμά μας για το Superman Lives πατώντας εδώ

Τώρα, όμως χάρη στο γεγονός ότι ο Flash του Ezra Miller ταξίδεψε στο Multiverse, είδε και αυτό το σύμπαν του Σούπερμαν του Νίκολας Κέιτζ. Για πρώτη φορά όμως ο πασίγνωστος ηθοποιός μιλάει για την συμμετοχή του στην ταινία, παρά το γεγονός ότι ήταν ένα εξ' ολοκλήρου CGI δημιούργημα αμφιβόλου ποιότητας, όπως πολλοί θεατές είχαν κατακρίνει στα social media. 

Μιλώντας στο USA Today, o Cage έσπασε τη σιωπή του και απάντησε με τον δικό του τρόπο, τρολάροντας τα ειδικά εφέ: "Ευτυχώς που δεν βλεφάρισα. Για μένα ήταν το συναίσθημα που ένιωσα να πραγματοποιείται, να μετουσιώνεται μπροστά μου. Ακόμη και αυτή η εμφάνιση του χαρακτήρα, που επιτέλους την έβλεπα στην οθόνη, ήταν κάτι το απολαυστικό. Αλλά όπως σας είπα ήταν πολύ σύντομη εμφάνιση.

Σύμφωνα με τον C,age η δική του εκδοχή του Clark Kent θα ήταν παρόμοια με την ερμηνεία του στην "Πόλη των Αγγέλων", καθώς "είχε ήδη αναπτύξει αυτή την εξωγήινη ιδιαιτερότητα παίζοντας αυτόν τον άγγελο". Ο Cage διευκρίνισε ότι ο δικός του Clark "θα ήταν λίγο πιο διασκεδαστικός", ενώ ο Kal-El "είχε την ευαισθησία και την καλοσύνη και την ευαλωτότητα και όλα αυτά τα συναισθήματα που ήταν κάπως αγγελικά αλλά και τρομακτικά", περιγράφοντας ουσιαστικά τις πολλές πλευρές που πρέπει να επιδείξει ο Superman ως τις δύο ταυτότητές του.

Δυστυχώς για την πορεία του The Flash, η ταινία αποτέλεσε τη μεγαλύτερη "πατάτα" στην ιστορία της DC όσον αφορά το box office, αφού έφερε μόλις $268 εκατομμύρια στα ταμεία της, προκαλώντας χασούρα στην Warner Bros. Pictures ύψους $200 εκατομμυρίων.

Την επίμαχη σκηνή με την εμφάνιση του Nic Cage στην ταινία The Flash μπορείτε να δείτε παρακάτω.