The Flash: H Warner Bros. ήθελε να κάνει recast τον Ezra Miller αλλά δε γινόταν

Insiders της βιομηχανίας αποκαλύπτουν
02 Ιουνίου 2022 20:21
The Flash: H Warner Bros. ήθελε να κάνει recast τον Ezra Miller αλλά δε γινόταν

Η παραβατική και ανεξέλεγκτη συμπεριφορά του Ezra Miller στην πραγματική του ζωή έχει φέρει ουκ ολίγες φορές σε δύσκολη θέση την Warner Bros. Pictures και έχει διακινδυνεύσει το πολυαναμενόμενο The Flash. 

Ένα νέο ρεπορτάζ του Variety αποκαλύπτει ότι η ταινία παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τον πρωταγωνιστή της, τα πήγε "περίφημα" στα πρώτα screenings που έγιναν, δίνοντας μια ανακούφισης στους ιθύνοντες της Warner. 

Αποκαλύπτεται ωστόσο, όπως αναφέρουν insiders του Χόλιγουντ, ότι η Warner Bros. ήθελε να κάνει recast τον Ezra Miller και να δώσει σε άλλον ηθοποιό τον ρόλο. Ποιο ήταν το πρόβλημα και δεν έγινε; Την περιορίζει η σημερινή τεχνολογία. 

Επειδή "κυριολεκτικά βρίσκεται σε κάθε σκηνή του "The Flash" σε σκηνοθεσία Andy Muschietti καθίσταται "αδύνατο να αντικατασταθεί χωρίς να γυριστεί από την αρχή ολόκληρη η ταινία". Άλλωστε δεν υπάρχει η κατάλληλη τεχνολογία CGI για να τον σβήσει ως δια μαγείας. Όλα αυτό μοιάζει σαν ένα μη ρεαλιστικό σενάριο σε μια ταινία που ήδη έχει γυριστεί από το 2021, βρίσκεται σε post-production και έχει κοστίσει αρκετά παραπάνω εκατομμύρια από όσο έπρεπε. 

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Sasha Calle ως Supergirl, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston, που αντικαθιστά τον Billy Crudup στο ρόλο του πατέρα του Barry στο DCEU.

To The Flash αναμένεται στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου του 2023