Τον Idris Elba ως νέο James Bond θέλουν οι νεότερες φήμες

Ο διάδοχος του 007 του Daniel Craig θα έχει δύσκολο έργο
14 Ιουνίου 2022 20:21
Τον Idris Elba ως νέο James Bond θέλουν οι νεότερες φήμες

Οι παραγωγοί των James Bond ταινιών και η MGM έχει ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα όπως είχαν αναφέρει διάφορες πηγές. Τώρα όμως νέες φήμες κάνουν λόγο πως έχουν καταλήξει σε μια επιλογή και αυτός είναι ο Idris Elba. 

Ο πρωταγωνιστής της σειράς "Luther" και του The Suicide Squad, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το CBR.com έχει επιλεχθεί ως ο νέος 007 και διάδοχος του Daniel Craig. Οι πηγές του αναφέρουν χαρακτηριστικά: 

Ο Idris βρίσκεται εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις για να παίξει έναν ρόλο στην επόμενη περιπέτεια του James Bond και πέρυσι υπήρχαν σκέψεις για να παίξει έναν αντίπαλό του. Ωστόσο, οι ψίθυροι εντείνονται πλέον προς το σενάριο να παίξει τον James Bond, καθώς οι παραγωγοί συνειδητοποίησαν πόσο δημοφιλής είναι μετά από μια έρευνα αγοράς που διεξήγαγαν. Έλαβε υψηλές βαθμολογίες ανάμεσα στους ερωτηθέντες που συμμετείχαν. Δεν θέλουν να τον δουν ως κακό αλλά ως ήρωα. 

Οι φήμες δεν έρχονται τυχαία καθώς το εγκώμιο του Elba συγκεκριμένα είχε πλέξει η παραγωγός Barbara Broccoli, αποκαλύπτοντας ότι πράγματι είναι ένας από τους υποψήφιους. 

Εκτός από τον Elba στην κούρσα έχουν ακουστεί ηχηρά τα ονόματα των Tom Hardy και Henry Cavill