Μάλλον βρέθηκε ο επόμενος James Bond και έρχεται από το…MCU!

Θα πάρει ο Aaron Taylor-Johnson τη σκυτάλη από τον Daniel Craig;
19 Μαρτίου 2024 18:51
Μάλλον βρέθηκε ο επόμενος James Bond και έρχεται από το…MCU!

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες για το ποιος μπορεί να αναλάβει το ρόλο του James Bond στις επόμενες ταινίες του franchise. Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, έγινε μια τεράστια πρόταση σε έναν ηθοποιό που οι περισσότεροι θα γνωρίζουν μέσα από το Marvel Cinematic Universe.

Αναλυτικότερα, το The Sun έχει το ρεπορτάζ και λέει ότι ο Aaron Taylor-Johnson έχει ήδη λάβει μια τεράστια πρόταση για να είναι ο επόμενος Πράκτορας 007. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι ο ηθοποιός πρόκειται να δεχθεί άμεσα την πρόταση, με την παραγωγή της νέας ταινίας να ξεκινάει φέτος, δίνοντας έτσι τέλος στις ατελείωτες φήμες που κυκλοφορούν εδώ και μήνες.

Οι πηγές του The Sun λένε: Η επίσημη πρόταση έχει πέσει στο τραπέζι και περιμένουν την απάντησή του. O Aaron Taylor-Johnson πρόκειται να υπογράψει το μεγάλο συμβόλαιό του τις επόμενες ημέρες και μπορούν έτσι να αρχίσουν να προετοιμάζονται για τη μεγάλη ανακοίνωση.

Ο Aaron Taylor-Johnson είναι ένας αρκετά επιτυχημένος ηθοποιός του Χόλιγουντ και έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες όπως είναι το Bullet Train με τον Brad Pitt, το Kick-Ass, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί και στο Kraven the Hunter της Sony Pictures. Επίσης, τον έχουμε δει στο ρόλο του Pietro Maximoff ή αλλιώς Quicksilver στο σύμπαν της Marvel και σε ταινίες όπως το Avengers: Age of Ultron, Captain America: The Winter Soldier και άλλες.

Tags: