Ένα πράγμα δε θα δείτε ποτέ από τον James Bond και το αποκάλυψε η παραγωγός του

Ο 007 θα παίζει πάντοτε σε μία οθόνη λέει η Barbara Broccoli
23 Οκτωβρίου 2023 21:13
Ένα πράγμα δε θα δείτε ποτέ από τον James Bond και το αποκάλυψε η παραγωγός του

Μετά το πέρας της θητείας του Daniel Craig ως James Bond με την τελευταία του εμφάνιση να είναι στο "No Time To Die" του 2021, παραμένει ακόμη άλυτο το μυστήριο της διαδοχής του, παρά τις δεκάδες φήμες όλον αυτόν τον καιρό. 

Στο μεσοδιάστημα οι Amazon/MGM και EON που κατέχουν τα δικαιώματα του franchise του Τζέιμς Μποντ ετοιμάζουν ένα τηλεπαιχνίδι βασισμένο στις ταινίες του 007 με τίτλο "007: Road to a Million" με παρουσιαστή τον Brian Cox, σταρ της σειράς "Succession". Με αυτή την αναπάντεχη τηλεοπτική επέκταση του franchise πολλοί αναρωτιούνται εάν ο 007 κάνει την μετάβαση εντελώς τηλεοπτική με μια σειρά. 

Στο πλαίσιο της συνέντευξης της παραγωγού Barbara Broccoli στην Guardian ξεκαθάρισε μια και καλή το ενδεχόμενο αυτό. Ουσιαστικά, η παραγωγός των James Bond ταινιών απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο μιας τηλεοπτικής spinoff σειράς James Bond για χάρη του Amazon Prime Video. 

Εμμένοντας στην κινηματογραφική εμπειρία, η Broccoli τόνισε πως ο Μποντ ταιριάζει μόνο στο σινεμά και εκεί θα συνεχίζουν να εστιάζουν: "Εστιάζουμε στην παραγωγή ταινιών μεγάλου μήκους. Όταν ξεκινάμε μια ταινία Μποντ απαιτεί την πλήρη προσοχή μας για τρία ή τέσσερα χρόνια, οπότε σε αυτό επικεντρωνόμαστε. Κάνουμε τις ταινίες του Bond για τη μεγάλη κινηματογραφική οθόνη και τα πάντα σχετικά με τις ταινίες Bond προορίζονται για να τις δει το κοινό σε όλο τον κόσμο σε αυτή τη μορφή, οπότε δεν επιθυμούμε να ασχοληθούμε με την τηλεόραση"

Ακόμη απάντησε και έμμεσα στο πότε αναμένεται η νέα "reboot" ταινία του James Bond, η οποία έχει ακόμη πάρα πολύ δρόμο μπροστά της.