Περιμένετε σχετικά σύντομα την επόμενη ταινία του James Bond; Σας έχουμε δυσάρεστα νέα

To “Bond 26“ θα “επανεφεύρει“ τον ρόλο του Βρετανού πράκτορα
23 Οκτωβρίου 2023 20:22
Περιμένετε σχετικά σύντομα την επόμενη ταινία του James Bond; Σας έχουμε δυσάρεστα νέα

Τα βρετανικά ταμπλόιντ και οι κουτσομπολίστικες δημοσιεύσεις δεν σταματούν για το θέμα του "ποιος θα είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ", σε σημείο που αφήνει να εννοηθεί ότι η παραγωγή της επόμενης ταινίας του 007 είναι αρκετά κοντά στο να αρχίσει γυρίσματα.

Άλλωστε κάθε μήνα οι στοιχηματικές αλλάζουν τα φαβορί στη λίστα των ηθοποιών που είναι οι επικρατέστεροι να τον διαδεχθούν, με πρόσφατα δημοσιεύματα να αναφέρουν το όνομα του Aaron Taylor-Johnson (Bullet Train, Kraven The Hunter) ως τον διάδοχο του Daniel Craig, μόνο που δεν είναι κάτι άλλο πέρα από φήμες. Ωστόσο, κόντρα σε όλα τα παραπάνω έρχονται οι νέες δηλώσεις ενός εκ των κλειδοκρατόρων του James Bond franchise, της παραγωγού Barbara Broccoli

Η γνωστή παραγωγός μίλησε στην Guardian εν όψει του τηλεπαιχνιδιού βασισμένου στο James Bond franchise, με τίτλο "007 Road to A Million", που θα προβληθεί μέσω του Amazon Prime Video. Όσοι περιμένετε σχετικά σύντομα να βγει στις αίθουσες το "Bond 26" -όπως ανεπίσημα ονομάζεται- τότε σας έχουμε δυσάρεστα νέα καθώς οι ιθύνοντες του franchise δεν έχουν καν ξεκινήσει τη "διαδικασία μοντερνοποίησης του franchise" όπως δηλώνει η Broccoli. 

Ανέφερε ότι η αναμονή θα είναι αρκετά μεγάλη καθώς αναμένεται μια περίοδος ανάπτυξης για την επόμενη ταινία του 007, η οποία θα κρατήσει 3-4 χρόνια. Εν ολίγοις στην καλύτερη περίπτωση η νέα ταινία του 007 θα κυκλοφορήσει το διάστημα μεταξύ 2027-2028

Για ακόμη μια φορά αναφέρθηκε στην "επανεφεύρεση" του ρόλου του διασημότερου βρετανού πράκτορα της μεγάλης οθόνης, καθώς δεν είναι κάτι που δεν έχουν ξανακάνει. "Αναπολώ την εποχή του "GoldenEye" όταν όλοι έλεγαν ότι 'ο Ψυχρός Πόλεμος τελείωσε, το Τείχος τελείωσε, ο Bond είναι νεκρός, δεν χρειαζόμαστε άλλον, ο κόσμος είναι σε ειρήνη και δεν υπάρχουν κακοί" -ήταν ένα λάθος! Ο Daniel Craig μας έδωσε τη δυνατότητα να ξεφλουδίσουμε τη συναισθηματική ζωή του χαρακτήρα και επίσης ο κόσμος ήταν έτοιμος για αυτό. Νομίζω ότι αυτές οι ταινίες αντικατοπτρίζουν την εποχή στην οποία βρίσκονται, και υπάρχει ένας πολύ, πολύ μεγάλος δρόμος μπροστά μας για την επανεφεύρεση του στο επόμενο κεφάλαιο, και δεν έχουμε καν ξεκινήσει με αυτό", είπε χαρακτηριστικά η Broccoli. 

Το πώς θα είναι αυτή ηνέα ενσάρκωση του James Bond και ποιος θα τον υποδυθεί αυτό είναι ένα μυστήριο που δεν έχει λυθεί ακόμα.

Tags: