Το Spider-Man: No Way Home επιστρέφει στις αίθουσες με νέο cut

Επανακυκλοφορεί η ταινία που ένωσε τρεις γενιές Spider-Men μαζί
11 Ιουνίου 2022 09:15
Το Spider-Man: No Way Home επιστρέφει στις αίθουσες με νέο cut

Σε μια αναπάντεχη ανακοίνωση προέβη η Sony Pictures η οποία γνωστοποίησε μέσα από τα social media της ότι το Spider-Man: No Way Home θα επιστρέψει στις αίθουσες με νέο cut μάλιστα. 

Η επανακυκλοφορία της ταινίας, που έσπαγε απανωτά τα εισπρακτικά ρεκόρ θυμίζοντας εποχές προ-πανδημίας, θα ονομάζεται Spider-Man: No Way Home - The More Fun Stuff Version και θα περιέχει νέες σκηνές που, κρίνοντας από τον τίτλο, μάλλον θα την κάνουν πιο αστεία και χαλαρή για όσους την ξαναδούν στις αίθουσες. Η κυκλοφορία θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου σε ΗΠΑ και Καναδά, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες σύντομα. 

Την ανακοίνωση συνόδευσε και ένα βίντεο με τους τρεις Spider-Men των Tom Holland, Tobey Maguire και Andrew Garfield, που θα δείτε παρακάτω. 

Έχοντας διαλύσει τα ταμεία ως την 6η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών στο box office με $1.88 δισεκατομμύρια εισπράξεις και ένα απίστευτο κέρδος για τα εμπλεκόμενα στούντιο που ξεπέρασε τα $610 εκατομμύρια. Τώρα βάζει στόχο για να ξεπεράσει το $1.9 δις -κάτι που μπορεί σχετικά εύκολα θα πετύχει.

Το cast του Spider-Man: No Way Home σε σκηνοθεσία Jon Watts περιλαμβάνει τους: Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei, Jon Favreau, Charlie Cox, Alfred Molina, Willem Dafoe, Jamie Foxx, Tobey Maguire, Andrew Garfield, Rhys Ifans, Thomas Hayden Church, Tony Revolori

Η ανακοίνωση της Sony Pictures αναφέρει ότι θα ανακοινωθούν κι άλλες χώρες όπου θα επανακυκλοφορήσει, επομένως μένει να μάθουμε εάν θα ισχύσει και για την Ελλάδα.